Partit de tràmit per l’Atlètic Incresa

Atlètic Incresa 6-0 Nouvallès Athletic. Els d’Isaac Bustamante dominen de principi a fi un partit que van sentenciar a la primera part amb quatre gols.

Una de les accions del partit contra el Nouvallés // Alena Arregui

Una de les accions del partit contra el Nouvallés // Alena Arregui

Tot fa pensar que la lluita que mantenen l’Atlètic Incresa i l’Espluguenc ‘B’ per aconseguir l’ascens directe a Tercera Catalana durarà fins que ambdós equips es vegin les cares, d’aquí a tres jornades de lliga. Fins al moment, però, serà essencial sumar cada setmana de tres en tres per tal de no complicar-se la vida. Amb aquesta actitud van sortir els homes d’Isaac Bustamante al terreny de joc del Ricard Ginebreda, disposats a sentenciar aviat el partit davant d’un rival que ocupa la part baixa de la taula, el Nouvallès Athletic.

Tant fou així que al minut 10 va arribar el primer gol dels del barri del Canal. Va ser obra de Víctor Guzmán després d’una jugada col·lectiva. Només tres minuts després ‘Keko’ feia el segon amb un excel·lent llançament de falta. Amb aquest avantatge, l’Incresa movia amb ritme i tranquil·litat la pilota en totes les zones del camp, i creava perill amb certa facilitat a una defensa del Nouvallès que veia com la pressió dels homes més avançats dels locals els impedien sentir-se còmodes sobre la gespa. Les ocasions anaven arribant i la defensa local no es complicava davant qualsevol oportunitat que pogués generar el conjunt visitant. La superioritat era evident, i al minut 33, de nou Víctor Guzmán va acabar transformant en gol una jugada col·lectiva generada a partir d’una pilota recuperada per Peti, jugador que va treballar de valent durant tot el partit per buscar un gol que finalment no va trobar.

Abans d’arribar a la mitja part i amb un Incresa que s’agradava i al qual li sortia gairebé tot el que provava, l’àrbitre va concedir un penal als locals després de veure que Rafa era desequilibrat dins l’àrea. El mateix Rafa el xutaria i el marcaria, col·locant un contundent 4-0 al marcador abans de marxar als vestidors.

El monòleg dels del Barri del Canal va seguir a la segona part el mateix guió que durant els primers 45 minuts. L’Incresa creava ocasions de perill amb certa facilitat i regularitat, tot i que el porter visitant Joan Garriga va ser troncal per evitar una major golejada al seu equip. El Nouvallès aprofitaria en alguna ocasió puntual una davallada en la intensitat dels jugadors locals, però mai va donar la sensació que pogués capgirar el marcador. Juanjo va ampliar encara més la diferència de gols amb una magistral definició davant el porter quan s’havia quedat sol i Kevin, que havia sortit feia només quatre minuts al camp, feia el definitiu 6-0 al marcador.El partit no va tenir massa història més.

Els tres punts eren al sac i ja era moment per començar a pensar en la següent jornada, que de ben segur no serà tan plàcida com aquesta. Els d’Isaac Bustamante visitaran al Pescadores, equip que durant la primera volta va ser la principal amenaça dels blanc-i-blaus. En declaracions a Viu Molins de Rei, el tècnic de l’Incresa espera que els seus jugadors segueixin donant el millor de sí mateixos en les cinc jornades que li resten al campionat.

Isaac Bustamante: “Els jugadors ho han de donar tot d’ara a final de temporada”

Recomanacions personalitzades