El femení de bàsquet paga molt car els seus errors

CE Molins de Rei 51-57 CB Sant Just. Les molinenques no poden encadenar la quarta victòria consecutiva en un partit disputat fins el final. Alguns errors en moments clau i la insistència del Sant Just decanten finalment la balança cap al costat de les visitants.

El CE Molins de Rei durant un temps mort // Alena Arregui

El CE Molins de Rei durant un temps mort en un partit d’aquesta temporada // Alena Arregui

El femení de bàsquet del Club Esportiu Molins de Rei arribava en plena forma després d’haver aconseguit tres victòries consecutives contra rivals d’entitat. Aquest diumenge havia de veure’s les cares amb el Sant Just, equip que ocupa la zona baixa de la classificació. Tot i això, ha quedat demostrat un cop més que a Primera Catalana no hi ha res escrit.

Les noies de Pere Galimany van començar el partit demostrant perquè són un dels millors equips defensius de la categoria. Tant el rebot defensiu com la tensió en aquesta zona impedien al Sant Just trobar-se còmode sobre la pista. Tant és així que van deixar a les visitants amb només 10 punts. Així doncs, el primer període acabava 15-10 i les sensacions feien preveure que el Molins podia agafar un cert avantatge aviat.

Tot i que el CE Molins de Rei marcava els compàs del partit, la davallada d’intensitat va ser clara. El Sant Just va aprofitar l’avinentesa per entrar al partit i ajustar el marcador sempre que les locals cometien un error. Les verdes van disposar de moltes ocasions per augmentar el seu compte anotador però l’eficàcia no les va acompanyar en aquesta ocasió. A la mitja part l’electrònic presentava un 27-25. Podia passar qualsevol cosa.

El ritme imprès sobre la pista, els recursos que presenten les jugadores en moments difícils i el que els hi costa als rivals anotar a la cistella que defensa el Molins són trets que contrasten totalment amb el fet que sigui el primer any que el conjunt milita a Primera. Tanmateix, ahir tot això no va ser suficient davant d’un Sant Just que va anar a l’alça i va saber com fer mal a les locals. En el tercer període les verdes només van sumar 9 punts i amb un 36-35 es decidiria tot als últims deu minuts.

Si els primers instants de l’últim temps van presentar una arrencada espectacular de les locals, més ho va ser la de les visitants, que van sobreposar-se a un desavantatge de -7 i van acabar remuntant el partit en un final boig. Dos 2+1 consecutius transformats pel Sant Just van marcar el punt d’inflexió en un final de partit trepidant amb intercanvi de cistelles d’ambdós equips. El resultat final va ser de 51-57.

La jornada vinent les de Pere Galimany visitaran la pista del Messer CBTarragona, un dels equips més forts de la categoria.

Recomanacions personalitzades