El CFS Molins 99 empata contra un rival directe per l’ascens

CFS Molins 99 1-1 CFS Ripollet. El sènior masculí de futbol sala empata dijous a la Sínia contra el Ripollet, un rival directe per l’ascens de categoria. 

El 5 a 3 va ser celebrat amb un gest de ràbia // Jose Polo

El CFS Molins 99 en un partit d’aquesta temporada // Jose Polo

El Club Futbol Sala Molins 99 rebia a La Sínia al Ripollet, rival directe per l’ascens de categoria, el passat dijous en un partit aplaçat fa unes setmanes per la falta d’efectius de l’equip molinenc que arrossegava i, de fet, segueix arrossegant un bon grapat de baixes.

Els entrenats per Jorge Rubio segueixen demostrant que són competitius sota qualsevol circumstància i van aguantar a un Ripollet que va arribar disposat a emportar-se els tres punts, segons explica la web del CFS Molins 99. El partit va ser molt igualat tot i que al final els molinencs van tenir la victòria a les seves mans disposant de dos dobles penals que no es van poder transformar. Dos grans gols, per l’escaire, van deixar el resultat en 1 a 1 i tot obert d’ara a final de temporada.

Queden 10 jornades de lliga i els molinencs estan en disposició de fer un miracle i pujar de categoria per segona temporada consecutiva. Són segons a la classificació i depenen d’ells mateixos per aconseguir aquest objectiu. El proper matx es dissabte a casa, a les set de la tarda, contra el Puigcerdà. Veurem com respon l’equip a l’exigència de jugar dos partits en menys de 48 hores.

Recomanacions personalitzades