L’homenatge a Francis és el partit de la jornada

Viu Molins de Rei centra la seva atenció en l’homenatge a Francisco Barbancho, jugador de l’equip de veterans del Molins de Rei CF. A més, es farà la cobertura de 4 partits amb seguiment en directe i cròniques. 

El cap de setmana esportiu arriba marcat per l’homenatge a Francisco Barbancho, jugador de l’equip de veterans del Molins de Rei CF mort al camp del Piera en ple partit fa un any i mig. Diumenge a les 12 els seu equip jugarà contra els veterans del RCD Espanyol en honor seu i Viu Molins de Rei hi serà present. A més, es farà el seguiment en directe a través del Twitter @EsportsViu de fins a 4 partits amb les posteriors cròniques.

A pels tres punts al camp de la Cooperativa

Futbol: Ciudad Cooperativa – Molins de Rei CF (diumenge, 12h)

Desplaçament complicat el que ha de realitzar el Molins de Rei CF el diumenge al matí on es veurà les cares amb la Ciudad Cooperativa a domicili. Després de la necessària victòria la setmana passada a casa ara toca seguir amb la bona dinàmica per sumar els tres punts i no perdre la pista dels tres primers equips de la taula (a 1, 2 i 5 punts de distància respectivament).

Consolidar el liderat

Futbol: Atlètic Incresa – Valldoreix “B” (diumenge, 12h)

L’Atlètic Incresa va recuperar la primera posició a la taula la setmana passada en un dels camps més difícils de la categoria, el del Joventut Can Pi. Aquest diumenge reben al Valldoreix “B”, que actualment ocupa la 14ena posició però intentaran, sens dubte, donar la sorpresa al camp del líder. Els d’Issac Bustamante volen prolongar les bones sensacions del primer tram de temporada.

Buscant un cop d’autoritat

Handbol Masculí: CE Molins de Rei – Llagostera ( dissabte, 19:15h)

El masculí d’handbol del Club Esportiu Molins de Rei rep aquest dissabte al Llagostera, un conjunt molt regular (tercer classificat) que ha fet un gran treball en la primera volta i que ve al Poliesportiu Municipal disposat a emportar-se la victòria. Tot i la importància del rival, l’entrenador local, Pere Arbona, diu en declaracions a Viu Molins de Rei que “no apostaria per la victòria visitant” ja que considera als seus com “un equip molt complicat”. Així doncs el CE Molins està disposat a donar guerra. Els molinencs tenen l’objectiu de millorar el rendiment de la primera volta en la segona part de la temporada.

Recuperar el camí de la victòria

Waterpolo: CN Molins de Rei – CN Rubí (dissabte, 18h)

Un empat a 10 molt lluitat la passada setmana a la Piscina Municipal contra el Sevilla va deixar els homes de Sergi Pedrerol amb un regust amarg als llavis. L’equip vol tornar a guanyar, després de quatre jornades sense fer-ho, contra un rival dur com és el CN Rubí, sisè a la classificació. El CN Molins torna a jugar a casa i aquest haurà de ser un factor important per sumar els tres punts i mantenir la quarta posició en una lliga molt competitiva.

Recomanacions personalitzades