El CFS Molins 99 supera a un Tercera a la Copa Catalunya

Els molinencs eliminen l’Alforja per 5 a 2 i es classifiquen pels setzens de final de la Copa Catalunya, on s’enfrontaran al Bar Mi Casa de Sant Vicenç. 

El CFS Molins 99 celebrant el passi després del partit // Jose Polo

El CFS Molins 99 celebrant el passi després del partit // Jose Polo

El Club Futbol Sala Molins 99 s’ha refet ràpidament de la derrota del passat cap de setmana a la pista del Vacarisses (3-2). Els entrenats per Jorge Rubio, que pateixen diverses baixes, han aconseguit superar al CFS Tecnovit Alforja, de Tercera Divisió, per 5 a 2. Els molinencs han fet un bon partit contra un equip que actualment està una categoria per sobre de la seva.

El matx ha estat marcat per la pressió asfixiant realitzada pels locals. A la Copa Catalunya l’equip d’una categoria inferior és sempre el local i el CFS Molins 99 ho ha sabut aprofitar. L’Alforja, que s’ha desplaçat des del Baix Camp per jugar un dimarts a les 21:30, no s’ha sentit còmode en cap moment al Poliesportiu de la Sínia. Després d’una primera part igualada, els molinencs han trencat el partit a mitjans de la segona gràcies al seu joc ràpid on han robat la pilota en camp rival i han anat directes a barraca en diverses ocasions.

El proper rival, un 2aB

Amb aquesta victòria el Molins es situa als setzens de final de la competició, on serà el Bar Mi Casa de Sant Vicenç dels Horts, de 2aB, qui visitarà el pavelló de la Sínia. “Jugar contra un equip així és tot un premi”, diu l’entrenador molinenc, Jorge Rubio, en declaracions a Viu Molins de Rei. “Aquesta competició només és una forma d’entrenament diferent a l’habitual”, explica Rubio que argumenta aquesta postura assegurant que a mesura que et vas trobant a equips de categories superiors “al final no pots aspirar a res”. Tot i això, el fet que el líder de Divisió d’Honor Catalana hagi eliminat a tot un Tercera ja és prou significatiu.

Recomanacions personalitzades