Joan Ramon Casals: “El diumenge vam haver de tancar els accessos durant una hora”

L’alcalde de Molins de Rei, Joan Ramon Casals, valora la 163a Fira de la Candelera en una entrevista amb Viu Molins de Rei.

Davant l’estand de Viu Molins de Rei, a la plaça del Molí, l’alcalde del municipi, Joan Ramon Casals, va fer una valoració molt positiva de la 163a Fira de la Candelera. L’alcalde va mostrar la seva satisfacció per l’èxit de públic aconseguit diumenge. “S’han hagut de tancar els accessos a Molins de Rei durant una hora per la carretera degut al col·lapse de cotxes que hi havia, això és morir d’èxit podríem dir”, va explicar l’alcalde, a la vegada que va destacar el bon funcionament del bus llançadora des dels polígons. Casals també va convidar davant les càmeres de Viu Molins de Rei a que els visitants apostin pel transport públic el cap de setmana de la Fira de la Candelera.

“Fem la Fira amb molta il·lusió, però també volem que els expositors tinguin un resultat positiu i tornin”, explicava Casals, posant la mirada ja en el futur i reconeixent que durant el cap de setmana de la Fira ja es van pensar en algunes coses de cara a l’any vinent, quan les obres del nou pati del Palau obligaran a introduir canvis en el recinte firal: “Mantenir les tradicions, cuidar el planter, i sobre aquesta base, anar afegint allò que sumi i vagi aportant coses noves i diversitat”, apuntava Casals.

[sam id=”35″ codes=”true”]

Recomanacions personalitzades