Els socis de Viu Molins de Rei poden veure el Documental del Mes a meitat de preu

Des d’aquest mes de febrer, els socis de Viu Molins de Rei gaudeixen d’un descompte del 50% (2 euros) al comprar les entrades pel Documental del Mes. Només s’haurà de mostrar el carnet de soci a la taquilla de la Peni.

banerviu copiaViu Molins de Rei aposta per fer la cultura més accessible als seus socis. Gràcies a la col·laboració de la Joventut Catòlica – la Peni, des d’aquest mes de febrer, els socis de Viu Molins de Rei gaudeixen d’un descompte del 50% en les entrades del Documental del Mes al teatre de la Joventut Catòlica – La Peni. Gaudir d’un bon documental només costarà 2 euros i estarà a l’abast de tots els socis.

Per fer efectiu el descompte només cal mostrar el carnet de soci de Viu Molins de Rei a les taquilles de la Peni en el moment de comprar les entrades. El documental “Palme”, que es projecta el divendres 7 de febrer a les 10 de la nit, serà el primer que es podrà veure a meitat de preu pels socis de Viu Molins de Rei.

Si encara no ets soci i vols gaudir d’aquesta promoció, omple el formulari d’inscripció i comença a gaudir d’avantatges culturals, a més de donar suport al diari local, independent i lliure de Molins de Rei.

Logodocumentaldelmes_117577

El Documental del Mes és una iniciativa que té com a objectiu acostar el gènere documental al màxim nombre d’espectadors possible i incrementar la presència del documental europeu a les pantalles cinematogràfiques. Un cop al mes s’estrena una pel·lícula documental i de qualitat, en versió original subtitulada al català, que es pot veure a 45 ciutats de Catalunya i la resta de l’Estat espanyol. Entre els espais que projecten el Documental del Mes es troba el teatre de la Joventut Catòlica – La Peni de Molins de Rei.

Recomanacions personalitzades