La Fira Comercial de la Candelera va estar marcada per la varietat de sectors

viumolinsderei_lateral_792x233px

La varietat de negocis va tornar a ser la característica primordial de la Fira Comercial de la 163a Fira de la Candelera. Després d’un dissabte marcat per la pluja, diumenge va ser un jornada de màxima assistència al passeig del Terraplè. Els expositors mostren disparitat d’opinions sobre l’èxit comercial de la fira. 

La Fira Comercial la tarda de diumenge // David Guerrero

La Fira Comercial la tarda de diumenge // David Guerrero

Tot i no oblidar mai el seu orígen agricultor i ramader, ja fa uns quants anys que la Fira de la Candelera s’ha convertit en un gran aparador per tot tipus de negoci de dins i fora de Molins de Rei. Empreses d’arreu de Catalunya es desplacen per presentar el seus productes i, algunes del municipi,  també aprofiten per reforçar la seva imatge de marca entre els molinencs. Ocupant tot el passeig del Terraplè, la Fira Comercial va tornar a aplegar enguany a negocis de diferents sectors. Gràcies a la heterogeneïtat de les empreses que van participar-hi, el passejant va poder informar-se de coses tant diferents com, per exemple, les últimes novetats immobiliàries, l’oferta de vehicles o les tendències en aspiradors. Tot producte és vàlid.

Una de les empreses amb més tradició en aquest gran aparador és Guinot Prunera, dedicada al mercat immobiliari. El seu vicepresident, Marcel Prunera, explica que la crisi en el sector va fer repensar la seva participació a la Candelera. “Abans presentàvem projectes, ara no podem fer-ho i ens plantegem la Fira de forma diferent”, afirmava en declaracions a Viu Molins de Rei. Prunera explica que existeixen “infinitat” de coses més a presentar a banda de blocs de pisos i resumeix l’objectiu de ser present a la Candelera amb una paraula: “imatge”. Segons Prunera, l’assistència a aquesta edició va ser “idèntica” a la dels últims anys.

Otto Diesel, el concessionari de Nissan a Molins de Rei, també te molta experiència a la fira de fires. Un dels seus responsables, Joan Fontdevila, remarcava que l’empresa cerca “el contacte” que a vegades troba a faltar al estar al polígon El Pla i que la gent “et vegi”. Una visibilitat que busquen per “presentar nous productes”, com el nou model de cotxe que fa poques setmanes va arribar al concessionari. Segons Fondevila, aquest any es va tenir “un dissabte complicat i un diumenge magnífic” pel que fa al volum de públic que va passejar pel passeig del Terraplè i la totalitat del recinte firal del centre del municipi.

“Ha estat més fluixa que la de l’any passat”, sentenciava Edgar Moliné, de l’empresa A New State, dedicada al marxandatge i la venda de roba independentista. “Passeja molta gent però compra molt poca”, explicava el representant d’un sector que estava present amb quatre parades arreu de la Fira dedicades en exclusiva i es podia veure d’alguna manera en moltes altres. I és que la independència de Catalunya també és objecte de negoci i, per tant, va ser present a la Fira de la Candelera.

[sam id=”35″ codes=”true”]

Recomanacions personalitzades