L’oficina del BBVA de l’avinguda Barcelona pateix dos atracaments en un mes

Un home atraca amb arma blanca l’oficina del BBVA de l’Avinguda Barcelona i s’endu 1.800 euros en efectiu. La mateixa oficina va patir un episodi similar a mitjans del mes de desembre. En aquella ocasió el robatori va ser per valor de 3.600 euros. 

Imatge de l'oficina del BBVA el dia després de ser atracada // Jose Polo

Imatge de l’oficina del BBVA el dia després de ser atracada // Jose Polo

El BBVA està sent víctima de la delinqüència durant l’últim mes. El passat dimecres a les 9 del matí, poc després l’obertura de l’oficina situada a l’avinguda Barcelona, un home va entrar i va amenaçar a un dels empleats amb una arma blanca, segons ha informat Ràdio Molins de Rei. Sense ferir a ningú, el lladre va aconseguir endur-se 1.800 euros en metàl·lic i ràpidament va fugir.

Tot i la mobilització posterior de la Guàrdia Urbana i els Mossos d’Esquadra, el delinqüent no ha estat capturat. Fins al moment, les autoritats policials compten amb les gravacions de les càmeres de seguretat de l’oficina de l’entitat bancària i les declaracions dels testimonis per tractar de trobar l’assaltant. El lladre anava amb una gorra fosca i una bufanda que dificulten la seva identificació, segons la informació publicada per la ràdio municipal.

Segon robatori en poc més d’un mes

No era la primera vegada que el BBVA de l’avinguda Barcelona patia un episodi d’aquestes característiques. El passat 17 de desembre van patir un altre robatori amb un modus operandi similar en el qual es van emportar el 3.800 euros.

Recomanacions personalitzades