Fes-te soci de Viu Molins de Rei i guanya els pneumàtics de Xavi Foj

Viu Molins de Rei t’ofereix la possibilitat de guanyar un lot complet de pneumàtics Coopertires, la marca utilitzada per Xavi Foj al Dakar. La promoció és exclusiva per a socis de Viu Molins de Rei. A més, pel fet de ser soci et regalem una samarreta oficial de l’equip Foj Motorsport.

foj-2014Com ja és tradició cada entrada d’any, Viu Molins de Rei t’ofereix tota la informació actualitzada sobre la participació del molinenc Xavi Foj al Dakar. Enguany, a més, el diari digital de Molins de Rei vol premiar els seus socis i sortejarà entre tots ells un lot complet de pneumàtics Coopertires, marca reconeguda a nivell mundial i que calça el Toyota de Foj.

A més, tant els nous socis com tots aquells que ja ho són rebran sense cap sorteig una samarreta oficial de l’equip Foj Motorsport.

Bases del concurs

1. Els pneumàtics Coopertires seran d’ús exclusiu personal del guanyador/a del concurs i en cap cas es permet la seva venda un cop Viu Molins de Rei els entregui.

2. Un cop realitzat el concurs dels pneumàtics Viu Molins de Rei es posarà en contacte amb el guanyador/a per tal de saber el model de cotxe.

3. Les samarretes s’entregaran fins esgotar existències (50 unitats). Si alguna persona es vol fer sòcia un cop acabades les existències de samarretes serà informada prèviament per Viu Molins de Rei.

Recomanacions personalitzades