Ernest Urtasun i Salvador Milà exposen les seves propostes per liderar ICV a Europa

Ernest Urtasun i Salvador Milà han participat en un sopar-tertúlia organitzat a la seu d’Iniciativa per Molins de Rei on han exposat les seves propostes per liderar la llista d’ICV a les eleccions europees de l’any vinent. Els militants molinencs van votar en el marc de les primàries del partit.

La seu del local d'Iniciativa per Molins de Rei es va quedar petita per veure el debat entre Urtasun i Milà // IxMdR

La seu del local d’Iniciativa per Molins de Rei es va quedar petita per veure el debat entre Urtasun i Milà // IxMdR

El procés de primàries encetat a ICV per escollir el candidat que encapçalarà la llista de les properes Eleccions al Parlament Europeu de 2014 va portar als dos candidats, Salvador Milà i Ernest Urtasun, a Molins de Rei el passat dijous 5 de desembre. La seu local d’Iniciativa al carrer Molí va acollir un sopar-tertúlia on ambdós van exposar les seves línies bàsiques programàtiques.

Ernest Urtasun, un jove diplomàtic de 31 anys que, entre altres funcions, ha estat assessor de l’actual eurodiputat, Raül Romeva, i Salvador Milà, exconseller de Medi Ambient, van intercanviar opinions i van posar sobre la taula els arguments per encapçalar la llista a les properes eleccions al parlament europeu.

L’acte va omplir la seu d’Iniciativa i va permetre als dos candidats, en un ambient distès i participatiu, poder explicar la seva proposta de treball. L’acte fou conduït per la regidora d’Iniciativa per Molins de Rei Mercè Ferrer, qui va destacar “la gran vàlua dels dos candidats” i, va expressar el seu desig de “poder tenir a ambdós a Europa treballant plegats” per la formació ecosocialista.

A Molins de Rei els militants i simpatitzants censats van poder votar el candidat durant els dies 9, 10 i 11 de desembre, coincidint amb les votacions per la coordinació local d’Iniciativa per Molins de Rei. La campanya dels dos candidats s’allargarà fins el proper 21 de desembre, dia en què es coneixeran els resultats de les eleccions internes.

Recomanacions personalitzades