El CFS Molins 99 manté el liderat després d’empatar a Gavà

FS Gavà 99 3-3 CFS Molins 99. Gran enfrontament entre dos dels millors equips de la categoria que acaba amb un just empat final. Rubén Garcia, Àlex Sànchez i Isaac Usieto han estat els golejadors d’un partir vibrant.

El 5 a 3 va ser celebrat amb un gest de ràbia // Jose Polo

Els jugadors del CFS Molins 99 s’abracen en un partit d’aquesta temporada // Jose Polo

Abans dels primers cinc minuts de partit, el CFS Molins 99 ja s’havia avançat en el marcador mitjançant un gol d’Àlex Sánchez gràcies a una bona assistència de Sergi Areny. Però les coses no serien tan fàcils pels molinencs, en el minut 9 els locals empatàven el matx en un u contra u sense opcions per l’Alfonso Zambrano.

Segons explica el CFS Molins 99 a través de la seva web, el Gavà es va trobar més còmode que ningú i ha aprofitat aquesta dinàmica positiva per posar el 2 a 1 abans d’arribar al minut 15 de partit. Abans del descans han aprofitat per augmentar la distància fent el tercer gol, obra de Sergio González. 

La graderia de Can Tintorer de Gavà tenia un gran aspecte amb molts aficionats d’ambdós conjunts

A la segona part els visitants han mostrat una de les millors versions de la temporada, sortint amb una gran intensitat. El 3 a 2 era només qüestió de temps i ha arribat a partir d’un penal que ha transformat un Rubén García molt convençut de la seva sang freda.

El CFS Molins 99 apretava per, com a mínim, empatar el partit, i el 3 a 3 ha arribat gràcies a Isaac Usieto, aprofitant una assistència d’Àlex Sanchez. Quedava temps per rematar la remuntada però els molinencs s’han conformat amb l’empat en una de les pistes més complicades de Divisió d’Honor. Una categoria on ja regnen.

Recomanacions personalitzades