El Taro Tae brilla als campionats de Catalunya de taekwondo

El gimnàs Taro Tae de Molins de Rei va fer una gran actuació a la XXII Copa Nacional de Catalunya. Albert Arós va aconseguir tres medalles d’or. Marta Jiménez, Dani Garcia i Laia Copons també van tornar a casa amb medalles.

El Taro Tae va ocupar el podi en diverses ocasions // Enrique García

El Taro Tae va ocupar el podi en diverses ocasions // Enrique García

La XXII Copa Nacional de Catalunya de taekwondo va tenir un clar protagonisme molinenc gràcies a la gran actuació del gimnàs Taro Tae. Albert Arós va fer una actuació més que destacada en la prova, aconseguint ni més ni menys que tres victòries. La primera va ser en combat individual, on va superar a tots els seus rivals en l’1 contra 1. La segona medalla d’or la va aconseguir en la disciplina de tècnica individual i, la tercera, va ser en la categoria de tècnica per parelles, on va estar acompanyat per Marta Jiménez.

No va ser l’únic campió de Molins de Rei en aquesta competició. Dani García també va aconseguir la medalla d’or en combat individual.Pel que fa a les fèmines, Laia Copons també va aconseguir la victòria en combat individual, sent la millor de la seva categoria. D’aquesta manera, el Taro Tae es torna a situar com un dels gimnasos més importants en el foment del taekwondo de tota Catalunya.

Recomanacions personalitzades