L’Atlètic Incresa guanya un duel decisiu

Atlètic Incresa 3-1 Pescadores. Els d’Isaac Bustamante s’enduen el duel contra un rival directe en la lluita per l’ascens. Els del barri del Canal van treure el seu esperit als últims minuts per superar un matx que es va complicar. L’equip segueix líder.

El crit de guerra a l'inici del matx és i serà sagrat al Canal // Jose Polo

El crit de guerra a l’inici del matx és i serà sagrat al Canal // Jose Polo

El partit de la jornada del grup 12 de Quarta Catalana era sense cap mena de dubte el que es disputava al Ricard Ginebreda. Tot i que un partit ajornat del Pescadores feia que la diferencia entre l’Atlètic Incresa i els visitants fos de sis punts, era prou clar que es tractava d’un rival directe en la lluita per l’ascens. Tot i que l’alegria de tota la comunitat de l’Incresa esclatava a l’acabar el partit, als d’Isaac Bustamante els va costar arrencar i no es va decantar el partit fins a dos minuts abans de que aquest acabés.

L’alt ritme de joc que es va veure el Ricard Ginebreda des del primer minut feia palès la transcendència de la cita. Tot i que ambdós equips buscaven incisivament el gol, era el Pescadores qui creava les ocasions més perilloses i, sobretot, qui es feia amb el domini del joc al centre del camp. L’Incresa, víctima del nerviosisme inicial, proposava poc joc i llençava contínuament pilotes buscant l’esquena de la defensa rival sense acabar de trobar cap company.

Al minut 13 va arribar el primer gol del duel. Lorenzo Armillas rematava una gran volea després d’una centrada a l’àrea local. Aquest gol semblava enfonsar en un primer moment l’Incresa, que no trobava solucions de joc per a igualar el matx. Al minut 28, però, una jugada a pilota parada animaria als d’Isaac Bustamante. Jona Nuñez rematava de cap al fons de la xarxa i posava taules al marcador (1-1).

L’Incresa es refeia i cada cop tenia més domini en el joc. Durant els últims minuts de la primera part encara es veuria alguna ocasió més de perill per part dels locals, que li començaven a donar molta més continuïtat al seu joc.

El Pescadores va ser un rival molt complicat // Jose Polo

El Pescadores va ser un rival molt complicat // Jose Polo

Amb aquesta mateixa actitud es va iniciar el segon temps. Tant el Pescadores com l’Incresa anaven decididament a pels tres punts. Tanmateix, eren els del barri del Canal els que comptaven amb les oportunitats més clares per marcar. David, Juanjo i Víctor s’acostaven a la porteria rival sense poder materialitzar aquestes ocasions. El gol havia d’arribar. Però no va ser fins al minut 88 que Juanjo Nuñez va poder transformar una jugada col·lectiva.

El 2-1 feia esclatar l’eufòria al Ricard Ginebreda. El Pescadores rebia un cop dur a l’últim sospir, cosa que aprofitava l’Incresa per a sentenciar definitivament el partit amb un gol de Kevin al temps afegit. L’Incresa no només és el líder consolidat i en solitari del seu grup, sinó que després de deu partits segueix invicte. Els del barri del Canal tenen motius de pes per estar satisfets.

Recomanacions personalitzades