El Molins de Rei CF perd el liderat a l’escurçat camp de la Penya Recreativa

Penya Recreativa Sant Feliu 1-0 Molins de Rei CF. Derrota dels molinencs contra un rival ben organitzat que s’ha trobat amb un gol al primer temps. Els molinencs acusen la baixa d’Àlex Agudo. 

Nelson Nicola Molins de Rei CF 2013

Un dels jugadors que no va poder acabar el partit, Nelson Nicola, en un partit d’aquesta temporada // Jose Polo

Bons primers minuts dels molinencs amb serioses aproximacions a l’àrea on van poder fer el primer gol. A causa de la baixa d’Àlex Agudo, Marc Fuxa “Chufo” va entrar en punta i Carles Capella i Eric Criado buscaven la profunditat per les bandes. La Penya Recreativa de Sant Feliu de Llobregat es caracteritza per un esquema tàctic molt treballat, amb una defensa de 3 (de les molt poques que es troben a la categoria) i una gran acumulació de jugadors al mig del camp. A causa de les reduïdes dimensions del camp de la Zona Esportiva Falguera, els locals saben portar els partits com els convingui.

El primer contratemps va arribar quan Nélson Nicola va haver de ser substituït per unes molèsties que li impedien seguir. Marc Mèndez va entrar al terreny de joc en el seu lloc.

El primer i únic gol del partit ha arribat a la mitja hora de joc gràcies al davanter local Raúl Ramos, que va recollir una centrada a l’àrea per posar la pilota al fons de la xarxa. El Molins havia tingut les ocasions més clares però eren els locals qui s’avançaven. El partit no va arribar a tenir un gran dominador. Al Molins li costava treure la pilota jugada a causa de la pressió dels santfeliuencs. El bon desplaçament en llarg dels seus centrals tenia menys efectivitat donades les dimensions del terreny de joc.

Al descans Joan Garcia es va veure obligat a moure fitxa una vegada més. Chufo es va quedar a la banqueta per una sobrecàrrega muscular. Va entrar Francisco Alcaide a la mitja punta, passant Torelló a l’eix del mig del camp amb Oleguer. Joan Gosa havia de moure’s al lateral esquerra amb Méndez com a davanter centre per primer cop a la temporada. Un equip de circumstàncies. 

Els primers vint minuts de la segona meitat van ser els millors per part molinenca, que amb oportunitats molt perilloses van tenir l’empat en reiterades ocasions de gol. Els locals es van mantenir contundents defensivament i l’àrbitre semblava més preocupat en amonestar les protestes dels jugadors del Molins que les entrades dels rivals. En els últims 15 minuts de partit Garcia va posar tota la carn a la graella, al canviar Manel Real per David  Martínez, però no va ser suficient per trobar porteria. En els minuts finals el Molins ho va seguir intentant però ja era tard, els tres punts es quedaven a Sant Feliu i els Pajaritos aconseguien guanyar al líder. És la tercera derrota consecutiva a domicili. 

La setmana vinent hi ha descans en totes les categories que engloba la Federació Catalana però serà una bona jornada de reflexió sobre aquestes 13 primeres jornades de lliga que han donat per molt. El Molins de Rei CF ara és tercer a la taula, a només un punt del líder, i la Penya Recreativa s’acosta encara més des de la quarta posició a tres punts dels molinencs.

Recomanacions personalitzades