L’Atlètic Incresa guanya tot i les baixes

La Plana 0-1 Atlètic Incresa. Els del barri del Canal guanyen amb gol de Rubén García “Peti”, una nova incorporació del conjunt. 

Rafael López va obrir el marcador // Jose Polo

L’Atlètic Incresa està realitzant una gran temporada // Arxiu

Fins a set baixes tenia l’Atlètic Incresa per visitar el camp del FC La Plana, a Esplugues de Llobregat. Els del barri del Canal van sortir al camp decidits a emportar-se la victòria i van trigar només 10 minuts en fer el 0 a 1. Una bona passada en profunditat va ser aprofitada per Rubén García “Peti”, una nova incorporació de l’equip entrenat per Isaac Bustamante, qui va definir per sota del porter.

A la segona part el partit va ser força fosc. L’Atlètic Incresa tenia la possessió de la pilota però no aconseguia donar-li profunditat al seu joc. Els locals van avançar línies en els últims 15 minuts i els visitants van haver de patir i defensar-se dels atacs del La Plana. Una vegada més, els blanc-i-blaus van saber treure el partit endavant emportant-se els tres punts d’un camp complicat. L’equip queda en segona posició de la Quarta Catalana, només superat per un FC Pescadores que ha guanyat tots els partits.

Fitxa tècnica 

Fitxa La Plana Atlètic Incresa 2013

Recomanacions personalitzades