Seguiment irregular de la vaga educativa a Molins de Rei

La vaga en el sector de l’educació contra la llei Wert i les retallades es tanca a Molins de Rei amb un seguiment del 58% entre els alumnes i d’un 36% entre del professorat. Una de les escoles concertades, el col·legi Virolai, supera el 50% de participació tant en professorat com en alumnat.

Com a la resta de municipis, la jornada de vaga educativa es va notar, i molt, a les aules de Molins de Rei. Tot i això, dos centres educatius -El Rodó i Alfons XIII- que no van fer vaga i la poca participació a l’escola concertada Sant Miquel van fer baixar notablement la participació al municipi. Aquesta es va tancar amb un seguiment del 58% pel que fa als alumnes i del 36% entre el professorat, segons dades recopilades per Ràdio Molins de Rei.

El seguiment de la vaga en educació va canviar molt depenent el centre // Ràdio Molins de Rei

El seguiment de la vaga en educació va canviar molt depenent el centre // Ràdio Molins de Rei

A la resta de centres la participació ha estat notable. Destaca, per exemple, l’alt índex de l’escola La Sínia amb un 80% de participació entre els professors i un 95% entre els alumnes.

Als instituts la participació ha estat similar: al voltant del 50% entre el professorat i uns punts per sobre del 80% entre els alumnes. El col·legi Virolai, una de les dues escoles concertades del municipi, va superar el 60% de seguiment de la vaga entre els alumnes i es va situar al 50% entre els professorat.

Recomanacions personalitzades