El dinar popular de migas triomfa un any més

El tradicional dinar de migas populars, a càrrec de l’Agrupació Lorquina de Molins de Rei i el Centre Regional de Murcia, aplega més de 200 persones al barri del Canal. L’àpat era totalment gratuït.

Durant tot el matí es van estar coent les Migues, un plat que combina el pa o la farina amb verdures i carn variada. //Elisenda Colell

Durant tot el matí es van estar coent les migas, un plat que combina el pa o la farina amb verdures i carn variada // Elisenda Colell

Més de 200 molinencs no es van voler perdre el dinar popular per excel·lència que any rere any organitza l’Agrupació Lorquina de Molins de Rei i el Centre Regional de Murcia. Famílies senceres es van apropar al Barri de Canal el dissabte al migdia per poder gaudir, de manera totalment gratuïta, d’un àpat típic de la gastronomia del sud-est d’Espanya.

Les taules eren totes plenes però, a les dues del migdia el veïnat seguia fent cua. Alguns, fins i tot, van aprofitar per omplir carmanyoles senceres de migas, un plat mil·lenari que segueix complaent als paladars més exigents.

A l’acte s’hi va deixar veure Maurici Lucena, portaveu del PSC al Parlament, qui, tot i no assistir al dinar, va tenir temps per carregar contra el president Artur Mas en declaracions als mitjans de comunicació nacionals. Membres destacats de la política municipal també van degustar les migas, entre ells l’alcalde, Joan Ramon Casals (CiU), el primer tinent d’alcalde, Xavi Paz (PSC), el líder d’Iniciativa per Molins de Rei, Ivan Arcas, i el representant del PP, Emilio Ramos.

Recomanacions personalitzades