L’handbol masculí deixa escapar una concupiscible victòria davant un nouvingut Calella

CE Molins de Rei 28-32 UE Calella. L’handbol masculí encaixa una derrota davant un Calella nouvingut a la categoria i que tot i la màxima igualtat durant tot el matx va ser més fort en els últims minuts de partit. 

Els molinencs van deixar escapar el partit al final // Laura Fernández

Els molinencs van deixar escapar el partit al final // Laura Fernández

Una derrota més que podia haver acabat en victòria. Dos punts que es podrien haver sumat a la taula però que es van escapar finalment. Dos punts haguessin donat la confiança per fer-ho igual o millor a la següent cita a la pista. Ambdós equips buscaven la primera victòria de la temporada. El Club Esportiu Molins de Rei portava a l’esquena un empat i una derrota i el nouvingut a primera, la Unió Esportiva Calella, dues derrotes.

Des de l’inci es va mantenir un estira i arronsa entre els dos equips. Igualtat al marcador. Era d’esperar que el conjunt que despuntés i marqués la diferència acabaria emportant-se la victòria. Els visitants aprofitaven els errors locals per anotar al contraatac i això se li havia de sumar la manifestació de la fluixa defensa molinenca. Una feina en la qual l’entrenador, Pere Arbona, està treballant però que encara s’ha de reforçar. Els molinencs feien l’últim gol de penal abans de marxar cap als vestidors. 14 a 13. Tot estava per decidir.

Molt forts van entrar els locals a la segona part. Ho demostren els 3 gols que van fer en menys de dos minuts. Sense un clar dominador, tant el Molins com el Calella intentaven imposar el seu estil. El Calella, però, era més persistent en el seu joc ràpid a la contra que, paradoxalment, també li va molt bé als molinencs. Quan un Poliesportiu vibra a les 10 de la nit és perquè hi ha una gran emoció. Quedaven 8 minuts pel final i la intensitat pujava, els jugadors es creixien i es podia observar encara un equilibrat marcador, 26 a 26.

Diuen que mantenir la calma quan s’està caminant per una corda és el primer pas per veure la llum i que si no tens el cap on l’has de tenir acabaràs caient. El Molins de Rei, tot i que es va deixar-se la pell, va ser castigat per no mantenir aquesta tranquil·litat que de vegades et pot salvar un partit. El Calella no ho va fer millor però sí va ser més fort mentalment. Finalment, els visitants s’emportaven els punts de la tercera jornada imposant-se al Poliesportiu Municipal amb un 28 a 32. Un Molins de Rei que ho va donar tot però que no va acabar d’apuntar bé a la diana de la victòria sobretot perquè va ser capaç de resoldre els obstacles als últims minuts de partit.

Recomanacions personalitzades