Molins de Rei surt al carrer per gaudir del matí de dissabte de Festa Major

Els actes programats pel primer matí de Festa Major són un èxit d’assistència. Tot i els núvols i l’amenaça de pluja, el temps respecta les diferents activitats. que es concentren al Terraplè, les places del Molí i la Llibertat i el barri del Canal.

El Terraplé ha estat ple durant tot el matí // Jose Polo

El Terraplè ha estat ple durant tot el matí // Jose Polo

Més d’un ha recordat la Festa Major de l’any passat, on la pluja va alterar tots els actes, al veure els núvols amenaçadors amb els quals s’ha despertat Molins de Rei el dissabte de Festa Major. Però, tot hi haver un 75% de probabilitats de precipitacions segons l’AEMED, no ha caigut ni una gota sobre la vila, respectant la celebració amb normalitat de totes les activitats programades.

Hi havia ganes de Festa Major, i això s’ha demostrat en l’èxit d’assistència de totes les activitats, la majoria de les quals s’han realitzat entre el passeig del Terraplè. la plaça del Molí i la plaça de la Llibertat. Aquesta localització ha propiciat que centenars de persones poguessin fer una passejada que ha començat amb les simultànies d’escacs i ha finalitzat per la Fira Stocks, tot caminant en línia recta. Per la seva banda, al barri del Canal també s’agrupaven multitud de molinencs per gaudir de l’espectacle infantil d’Ambaükatunàbia i les exhibicions a càrrec del Club Gimnàs Molins de Rei.

This slideshow requires JavaScript.

L’inici de les activitats el marcaven els escacs, amb el mestre colombià Jaime Cuartas, capaç de solucionar amb èxit fins a 20 partides alhora. “Unes taules contra ell són una gran victòria”, han comentat alguns dels participants de l’esdeveniment organitzat pel Club Escacs Incresa.

Una mica més enllà en el passeig de Terraplè es podia gaudir de la XXIII Fira de Col·leccionisme i Brocanters, una de les activitats més tradicionals de la Festa Major. Des de paradetes dedicades a la història de la marca més coneguda dels refresc de cola fins a una gran varietat de monedes antigues, en aquesta fira es pot trobar tot allò que et puguis imaginar.

Mentre a la plaça de la Llibertat els més petits li han donat el xumet al Camell, a la plaça del Molí s’ha celebrat la sisena edició de la Fira Stocks, que ha aplegat a una mostra del comerç de Molins de Rei i alguns comerciants de fora per donar-li un impuls al comerç de proximitat. Dos grans inflables del Botmol, entitat organitzadora, feien d’asquer per a que els nens s’ho passin bé mentre els pares consumeixen.

Al fons de la plaça del Molí, ja passades les plaques fotovoltaiques sense servei, els més petits podien fer un dibuix del Molins Bus, en una activitat organitzada per l’empresa Soler i Sauret. Tots els dibuixos seran exposats al Poliesportiu Municipal a partir del proper 7 d’octubre.

Per acabar, una exhibició d’skateboard ha divertit a uns quants adolescents sota l’atenta mirada d’un bon grapat de públic. Spot10, entitat organitzadora, realitzarà el proper 6 d’octubre el Campionat d’Skateboard de Festa Major a la plaça de la Llibertat.

[sam id=”23″ codes=”true”]

Recomanacions personalitzades