Ciclistes d’arreu de Catalunya es reuneixen a Molins de Rei al 8è Open Infantil de BTT

Gairebé 70 joves ciclistes de diferents punts de Catalunya es concentren a Molins de Rei per tal de participar a l’Open Infantil de bicicleta de muntanya organitzat per One to One. 

Els ciclistes van haver d'afrontar un circuit exigent // Marta Pedrola

Els ciclistes van haver d’afrontar un circuit exigent // Marta Pedrola

Després de vuit anys de feina, l’Open Infantil de BTT de Molins de Rei, organitzat per One to One, ja és una prova consolidada a nivell català. Ciclistes de diferents indrets de Catalunya, com Lliçà de Munt o Girona, s’han reunit per participar en aquesta prova, que enguany ha aconseguit aplegar a 67 participants.

“Nosaltres ja ho preparem tot per fer que vinguin a passar el dia a Molins”, diu l’entrenador de l’escola infantil de ciclisme One to One Molins de Rei, Josep Colomina, en declaracions a Viu Molins de Rei. Colomina i el seu equip ja estaven a les 7 del matí organitzant el circuit, que ha estat de lliure accés durant tot el matí. “Pel matí proves el circuit i, si et veus en cor, t’apuntes a la prova de la tarda”, explica l’entrenador i creador de l’open infantil.

Tot i la bona afluència de participants Colomina reconeix que “costa que la gent del poble s’animi”. I és que el calendari esportiu de Molins de Rei és divers amb multitud d’esports i, a més, al dia següent coincideix amb una de les dates marcades per a l’aficionat a l’esport de Molins de Rei, la cursa de Sant Miquel. “Seguirem lluitant per tal de fer-ho possible”, afegeix el jove que ha fet de llebre en totes les curses.

Des de la satisfacció, el membre de One to One explica que “el circuit ha estat excel·lent i a tothom li ha agradat”. Un traçat ple de revolts tècnics, pujades exigents i envoltat del bosc de la plaça de les Bruixes, on es disputava la competició, ha fet les delícies de joves entre 5 i 14 anys.

“És un circuit tècnic però l’hem adaptat a les diferents edats per tal que no sigui, de cap manera, perillós”, matisa Colomina. Un circuit que potser algun dia arriba a instal·lar-se definitivament en el dia a dia fent d’aquest espai natural un lloc privilegiat per a la pràctica d’un dels esports de moda.

L'open és l'esdeveniment destacat de la BTT a Molins de Rei // Marta Pedrola

L’open és l’esdeveniment destacat de la BTT a Molins de Rei // Marta Pedrola

 TBikes s’emporta una doble victòria 

En el terreny estrictament esportiu, l’equip TBikes s’ha emportat dues victòries. En primer terme, Mònica Calero ha aconseguit la primera posició en la categoria de noies principiants i, en segon terme, Marc Brustenga ha guanyat la categoria d’infantils masculí. La resta de guanyadors han estat Alejandro Palomino (Club Ciclista Pallejà) en categoria prebenjamí, Arnau Font (Barriguetas) en categoria benjamí, Ariadna Blanco (Tot Vici en Bici) en categoria benjamí femení, Miquel Hernández (OM Bicis) en categoria principiants, Sergio Montse (Club Ciclista Medina) en categoria aleví, Aina Soriano (Club BTT Osona) en categoria aleví femení i Laura Rodríguez (Action) en categoria infantil femení.

This slideshow requires JavaScript.

[sam id=”23″ codes=”true”]

Recomanacions personalitzades