Quatre persones troben feina després de participar al programa formatiu SEFED

Quatre de les 31 persones que han participat en els cursos de gestió administrativa SEFED duts a terme durant el primer semestre de l’any han aconseguit un lloc de treball. Des de l’Ajuntament consideren que aquestes xifres són “un èxit”. 

Els participants en el SEFED van fotografiar-se amb les autoritats // Ajuntament de Molins de Rei

Els participants en el SEFED van fotografiar-se amb les autoritats // Ajuntament de Molins de Rei

Els dos cursos del programa SEFED duts a terme durant el primer semestre de l’any per obtenir el certificat de professionalitat en activitats de gestió administrativa han finalitzat amb 4 persones amb feina de les 31 que hi van participar. Tres d’elles estan treballant a empreses molinenques i la restant es troba fent  pràctiques laborals a l’estranger. Aquesta xifra suposa un 13% de col·locació al mercat laboral de persones que han participat al curs i és considerada com a “positiva” pel consistori.

La regidora d’Ocupació, Anna Cantudo (PSC), ha declarat durant cloenda del curs que “el SEFED ofereix uns índexs d’inserció laboral molt alts, i per això és important que es mantingui”. El SEFED va néixer l’any 1989 amb l’objectiu d’ajudar a formar-se en l’àmbit de la gestió i l’administració empresarial a persones amb dificultats per incorporar-se al mercat laboral. Segons la regidora socialista, l’èxit del SEFED és gràcies a que “el gruix de la formació es fa amb simuladors que permeten posar a l’alumne en situacions pràcticament calcades a les que es trobaria en una empresa”. 

Per la seva banda, l’alcalde de Molins de Rei, Joan Ramon Casals (CiU), ha qualificat el SEFED com “la joia de la corona de la política d’ocupació de l’Ajuntament perquè ha ajudat a trobar feina a molta gent de Molins de Rei”. A més, l’alcalde convergent ha agraït l’esforç de tots els professionals que fan possible aquests cursos, pels quals han passat unes 1.500 persones des del seu naixement.

Recomanacions personalitzades