La Cursa de Sant Miquel ja és ChampionChip

Obertes les inscripcions per a la 35ena Cursa de Sant MiquelLa nova edició incorpora el sistema de cronometratge ChampionChip, una de les reivindicacions dels atletes que van participar en l’edició anterior. També s’ha fet una pàgina web pròpia per a la competició. 

Captura d'imatge de la nova web // www.cursasantmiquel.cat

Captura d’imatge de la nova web // www.cursasantmiquel.cat

La Cursa de Sant Miquel fa un esforç per modernitzar-se. En la passada edició una de les peticions dels atletes era canviar el sistema de cronometratge, que va donar certs problemes, i l’Ajuntament ha decidit incorporar el sistema ChampionChip, un dels més reconeguts dins del panorama de l’atletisme català. El regidor  d’Esports, Xavi Paz (PSC), explica en declaracions a Viu Molins de Rei: “Anem a l’empresariat líder del sector, incorporem fiabilitat i donem un servei que tenen el 60% o més de corredors”. A més, Paz afegeix que d’aquesta manera “entrem a una plataforma de difusió molt potent com es la lliga ChampionChip. D’aquesta manera, la prova molinenca segueix en el camí per situar-se com una de les curses de referència del Baix Llobregat.

Web exclusiva 

Una de les primeres novetats de la 35ena edició és la creació d’una pàgina web pròpia per a la cursa. A cursasantmiquel.cat es pot trobar tota la informació de la prova, així com els recorreguts, el reglament o els serveis als corredors, a més de permetre tramitar la inscripció a través d’Internet. “Es fer un salt qualitatiu importantíssim, és fer gran la nostra cursa, una cursa amb un potencial enorme, una cursa que afegirà mes serveis a mida que ens acostem al setembre”, declara Paz. Per tant, s’espera que aquestes no siguin les úniques novetats de la nova cursa de Sant Miquel. Les inscripcions, que l’any passat van arribar a les 1.919, ja estan obertes.

[sam id=”23″ codes=”true”]

Recomanacions personalitzades