El CN Molins de Rei guanya la Copa Federació

L’absolut de waterpolo aconsegueix un títol per cloure la temporada. Ho va fer després d’una final molt disputada a les piscines de Montjuïc contra el CN Poble Nou. 

El CN Molins de Rei va guanyar la Copa Federació de waterpolo // CN Molins de Rei

El CN Molins de Rei va guanyar la Copa Federació de waterpolo // CN Molins de Rei

Després d’una temporada irregular, arriba la recompensa per a l’equip de Sergi Pedrerol. Amb un joc agressiu en defensa i amb bones estratègies en atac, el CN Molins de Rei va aconseguir arribar fins a la final de la Copa Federació i el més important, es van coronar com a campions de la competició.

Abans de la final, es van haver de enfrontar a les semifinals amb el CN Rubí, equip que no va fer patir gaire al conjunt molinenc. Amb superioritat, els de Sergi Pedrerol guanyaven per 12 a 7.

A la final l’esperava el gran equip del CN Poble Nou, favorit a totes les previsions. L’actitud del CN Molins de Rei va ser la clau de la victòria ja que van afrontar el partit de cara i sobretot van saber com havien de jugar els moments més important que es presentaven al matx. Els molinencs fidels al seu joc culminaven una final d’aquelles que val la pena veure i amb la que no va faltar un Eric Marsal èpic. Un final amb resultat de 6 a 7 que proclamava campió als homes del CN Molins de Rei en una final emocionant, ajustada i  molt disputada.

Recomanacions personalitzades