El juvenil de waterpolo jugarà en la màxima categoria catalana

El juvenil de waterpolo ha aconseguit l’objectiu de la temporada, l’ascens a la màxima categoria catalana. L’equip de Joan Carles Hernández ha fet una competició per emmarcar i només ha perdut un partit en tota la lliga. 

El juvenil de waterpolo del CN Molins de Rei ha aconseguit l'ascens a la màxima categoria catalana//

El juvenil de waterpolo del CN Molins de Rei ha aconseguit l’ascens a la màxima categoria catalana / CN Molins

L’objectiu que es va marcar a  principi de temporada el juvenil de waterpolo del CN Molins de Rei era estar entre els dos millors equips de la lliga, per poder assolir les fases d’ascens de categoria. Diuen que qui la segueix l’aconsegueix i aquest és el cas d’aquest equip. Les fases de promoció es presentaven per a un equip sòlid, treballador i constant que únicament havia perdut un partit en tota la temporada. L’ascens es decidiria en tres enfrontaments.

El primer d’ells va ser contra el Sant Feliu de Llobregat, partit en que els molinencs es van encarregar personalment de deixar un marcador, a la Piscina Municipal, digne de lluir: 16 a 3. Al segon matx, i també el més complicat, els juvenils van aconseguir una empat treballat contra el Granollers per 8 a 8. Els del Vallés Oriental tenien l’avantatge de jugar a casa i no van deixar que els molinencs marxessin a casa amb una altre victòria a la butxaca. A l’última jornada de les fases de promoció, els d’Hernández van demostrar una vegada més qui mereixia jugar la temporada vinent a la màxima categoria de waterpolo a nivell de Catalunya. El Sant Andreu de la Barca va ser incapaç de batre a un Molins de Rei que es troba en un dels seus millors moments esportivament. Un marcador final, 18 a 7, que li va donar al CN Molins de Rei l’ascens de categoria.

Recomanacions personalitzades