L’Atlètic Incresa organitza un torneig de futbol base

Serà dissabte 8 de juny i diumenge 9 amb la participació de planters importants com els del Cornellà o l’Hospitalet. 

Torneig Atlètic Incresa base El futbol base de qualitat també arriba aquest cap de setmana al barri del Canal. L’Atlètic Incresa ha organitzat un torneig de futbol base en categories pre-benjamí, benjamí i aleví que comptarà amb la participació de diferents clubs d’arreu de Catalunya.

Les categories inferiors de dos dels equips més en forma del futbol català: el Centre d’Esports l’Hospitalet, que lluita per l’ascens a la Segona Divisió estatal,  i la Unió Esportiva Cornellà, que ha lluitat fins a última hora per l’ascens a Segona Divisió B, participaran en el torneig. Completaran el cartell equips com el Can Vidalet, l’Atlètic Vilafranca i la Penya 24 Iniesta de Sant Feliu de Llobregat.

També participaran els diferents equips d’aquestes categories de l’Atlètic Incresa i equips de la comarca com el Pallejà. D’aquesta manera es podrà gaudir del futbol de base en una jornada que espera aplegar a un bon grapat de pares i jugadors a les instal·lacions del Ricard Ginebreda.

Recomanacions personalitzades