Arriba la cinquena edició del torneig Vila de Molins de Rei de futbol

Enguany la principal atracció és la presència de l’Atlético de Madrid. S’esperen més de 200 partits de futbol base de qualitat els propers dies 7,8 i 9 de juny al municipal Josep Raich. Una setmana més tard es disputarà el torneig en categories femenines. 

cartell_7_junio-page-001 (1)

Un cop finalitzada la temporada  de competició oficial de futbol arriba el moment del torneig Vila de Molins de Rei de futbol, que aplega a bona part de les escoles capdavanteres d’aquest esport. Enguany el visitant més exòtic serà l’Atlético de Madrid, que per primera vegada participarà en la competició organitzada pel Molins de Rei CF. També hi haurà representació internacional amb equips francessos com el GJBD o el CF Thuir, equip que va veure néixer futbolísticament  al mític Zinedine Zidane. No faltaran a la cita escoles tant ben valorades en el panorama del futbol català com les de l’UD Cornellà, CF Terrassa, CE Sabadell, UE Sants, CF Gavà, CE Sant Gabriel i la Fundación Jupiter. També hi hauran dos equips de ses illes: el Santa Ponsa i el Son Oliva de Mallorca.

Es calcula que en total es faran més de 200 partits on hi participaran 1.200 jugadors. Unes 5.000 persones passaran el cap de setmana a Molins de Rei, amb els beneficis que això pot comportar a l’econòmica local. En la vessant masculina del torneig, que es disputarà els dies 7, 8 i 9 de juny el cost de l’entrada serà voluntari i els beneficis seran destinats a la campanya Dóna la teva estrella que compta amb el suport de jugadors com Fernando Llorente, David Villa i Fernando Torres.

Els dies 14, 15, 16 i 22 de juny es realitzarà la versió femenina de futbol del torneig on es col·laborarà amb la campanya La fam no fa vacances, impulsada pel Banc d’Aliments de Barcelona, on per cada gol que es faci en el torneig es donarà 1kg de menjar.

Recomanacions personalitzades