Pep Puiggarí: Treball per Molins de Rei

pep puiggariEscric aquestes línies a mode de presentació formal i pública per a tots els veïns de Molins de Rei, degut a la meva recent incorporació a consistori municipal i al seu govern, com a regidor independent per al grup municipal socialista.

Primer de tot m’agradaria explicar que m’envaeix una mescla d’il·lusió, responsabilitat i respecte per aquesta nova etapa que començo. La situació econòmica i política no són les més adequades per començar un projecte d’aquestes característiques, però quan no entens la vida sense compromís amb tot allò que dus a terme, quin més gran que amb Molins de Rei, no hi han excuses que valguin.

Vivim en un època d’una forta crisi política i desafecció cap a les administracions públiques, i la distancia entre el ciutadà i el seus representats cada cops és més gran. Per sort les administracions locals són les més pròximes, dinàmiques i fàcils de canviar. Una mostra d’això és la meva incorporació al govern municipal i al grup socialista com a independent, això significa sense carnet del partit. Tot i això sóc fidel a un equip i a unes persones que han demostrat el seu compromís per Molins, per un canvi a millor i unes noves formes de fer, em mouen els equips i les persones, el meu objectiu Molins de Rei i Catalunya.

La mostra de pluralitat, l’acceptació de noves idees, les ganes de fer bé les coses, la il·lusió, la voluntat de canvi i d’un Molins de Rei millor han estat un pilar d’en Xavi Paz i de tot l’equip del PSC de Molins de Rei des de el primer dia que els vaig conèixer. Aquests fets van fer que agafes un compromís amb aquest equip la primavera del 2011, juntament amb 15 independents més, i la demostració pràctica de tot això, durant aquest dos primer anys d’alcaldia d’en Xavi Paz i de bon govern, fan que el meu compromís augmenti i la meva il·lusió per una nova forma de fer i treballar sigui enorme.

Cercar els nostres punts d’unió és més eficient que el que ens separa i la cooperació sempre dona millors resultats que la confrontació. Tinc la oportunitat d’aportar el meu petit gra de sorra a Molins de Rei i sobretot ser un exemple de canvi, pluralitat i nova política. Sóc un veí de Molins de Rei treballant per la gent de Molins de Rei.

Per acabar m’agradaria aprofitar aquestes línies per agrair totes les felicitacions i la gran benvinguda que m’han mostrat tots els regidors i treballadors de ajuntament, i dir-los que tenen tot el meu respecte i admiració i espero guanyar-me el seu, durant els pròxims dos anys a base de feina, respecte i diàleg.

Recomanacions personalitzades