El periodista Xavi Martí autoedita el seu primer llibre de contes

El primer llibre de relats curts del periodista molinenc Xavier Martí ja és una realitat. “L’hora dels gossos i altres relats” ha estat una obra autoeditada pel mateix autor. El llibre es presenta per Sant Jordi a la fira de la plaça de la Creu.

Imatge de la campanya de micromecenatge "L'hora dels gossos i altres contes" // Verkami

Imatge de la campanya de micromecenatge “L’hora dels gossos i altres contes” // Verkami

El periodista molinenc Xavi Martí va intentar editar el seu llibre mitjançant el micromecenatge popular, utilitzant la plataforma Verkami, però no va aconseguir el pressupost desitjat. Això no el va fer defallir i finalment ha optat per autoeditar-se ell mateix el seu primer llibre de contes, “L’hora dels gossos i altres relats”. Es tracta d’un projecte totalment autogestionat, impulsat pel mateix autor, que ha fet les feines de redacció, edició, maquetació i distribució de l’obra.

El llibre recull un total de 19 relats curts, amb un estil directe i fresc, que no deixen indiferents a les persones lectores. Es tracta de dues desenes d’històries curtes per a persones adultes que mantenen la intriga i sense oferir masses explicacions fomenten la curiositat per conèixer el desenllaç, que en molts casos arriba a ser sorprenent. En la temàtica dels contes apareixen algunes de les injustícies que ens envolten. Xavi Martí busca amb aquestes històries “fer una radiografia crítica de coses que passen”, segons explica l’autor.

“L’hora dels gossos i altres relats” és el segon llibre de Xavi Martí, periodista que ha treballat a premsa, ràdio, televisió i premsa digital. Martí va publicar al 2010 el seu primer llibre, “Històries del Garbí”, un treball que narra la història i les anècdotes del cinema que després va passar a ser un bar a la plaça de la Vila. L’autor també ha col·laborat en un recull de contes editat per un col·lectiu de Barcelona.

Disponible per Sant Jordi

El llibre es presenta aquesta diada de Sant Jordi a la plaça de la Creu i es podrà comprar en una de les paradetes que es munten a al Fira de Sant Jordi durant el 23 d’abril. L’obra també es pot adquirir a la llibreria Barba o enviant un correu a xavimj76@hotmail.com. El 28 d’abril, a Cervelló i durant una trobada d’artistes, també es muntarà una paradeta al llarg del matí.

Recomanacions personalitzades