La Federació retira 3 punts a l’Atlètic Incresa i li complica la permanència

Després de la victòria sumada la passada jornada a casa contra el Torrelles per 2 a 0, l’Atlètic Incresa es va acostar a la salvació, però ara li diuen que els 3 punts són pels visitants per alineació indeguda. 

Imatge del partit en qüestió, on l'Atlètic Incresa guanyà 2-0// Adrià Casaín

Imatge del partit en qüestió, on l’Atlètic Incresa guanyà 2-0// Adrià Casaín

Es complica una mica més el tram final de temporada pels del barri del Canal. A la primera volta l’equip va aconseguir 3 punts “als despatxos” també, i ara són els de Rafa Martínez els que surten malparats d’aquesta decisió federativa. Resulta que un dels jugadors locals que va disputar el partit contra el Torrelles, tenia irregularitats a la fitxa tècnica i la Federació Catalana de Futbol ha decidit retirar aquella victòria dels punts del conjunt molinenc.

Ara, l’equip segueix a la mateixa posició però la distància amb la permanència és superior (fins a 9 punts) i el seu perseguidor, el Santa Coloma Cervelló, es troba a només 2 punts. En cas de finalitzar la temporada en aquesta posició, quarts per la cua, no se sap si l’equip hauria de jugar promoció o no. L’any que ve molts dels equips classificats en aquesta posició no van fer promoció i es van salvar directament.

Com que la federació és força caòtica en aquest sentit, només queda sumar el màxim nombre de punts possibles en les últimes 9 jornades de lliga i esperar. El pròxim rival és el Vinyets Moli-Vell i l’equip visitarà Sant Boi el dissabte a mitja tarda.

Recomanacions personalitzades