Impuls presenta Un Déu Salvatge

El nou projecte d’Impuls, Un Déu Salvatge, promet mostrat el costat més primitiu de l’ esser humà en una obra que promet “fer reflexionar”. Es representa els dissabte dia 16 i diumenge dia 17 al Foment Cultural i Artístic sota la direcció de Jordi Riera.

Un Déu SalvatgeImpuls Associació Cultural presenta una nova obra de teatre el cap de setmana dels dies 16 (21:30 hores) i 17 (18:00 hores) de març al Foment Cultural i Artístic. Un Déu Salvatge, de la dramaturga francesa Yasmina Reza, promet endinsar a l’espectador en el sentit més primitiu de les persones, descobrint aquells aspectes de la personalitat de cadascú que solen quedar soterrats en un dia a dia marcat per les aparences i les bones formes. “Una peça que fa una crítica a les relacions entre les persones en la societat occidental” diu el director, Jordi Riera, en declaracions a Viu Molins de Rei.

Una baralla entre dos nens dóna el tret d’inici a l’argument, que evoluciona amb la relació entre els pares d’aquests infants interpretats pels actors molinencs Oriol Roig, Eva Moreno, Mireia Pons i Toni Lucas. Un Déu Salvatge destapa “tot allò que voldríem dir o fer però que acostumem a amagar”. Amb 90 minuts de duració aproximada, la peça teatral promet no deixar indiferent a ningú i anar sortir del teatre reflexionant sobre el que s’ha vist. “Els personatges van evolucionar d’una manera sorprenent, passant per un procés de descomposició”, declara Riera.

Una obra que arriba després de l’anterior projecte d’Impuls, La Flor del Verí, que va ser guardonada en diferents punts de Catalunya. “A diferència amb La Flor del Verí, una obra que necessitava un gran esforç de l’espectador, Un Déu Salvatge té un missatge clar i contundent” explica Riera. La intenció, com ja es va fer amb l’anterior projecte, es portar l’obra a altres indrets de Catalunya.

Les entrades es poden adquirir per anticipat a l’Estanc Margarit (8€) o el mateix dia a taquilles (10€).

Viu Molins de Rei sorteja entrades per veure “Un Déu salvatge” de franc. Només has de fer clic i respondre una pregunta

Recomanacions personalitzades