El pop fresc d’Ed Tulipa torna a Cal Dit

Ed Tulipa actua divendres 8 de març a Cal Dit. L’artista molinenc presentarà les seves noves creacions, que desprenen un pop ple de frescor. “Hi hauran sorpreses” diu el molinenc. El concert serà a les 11 de la nit amb un preu “anti crisi” de tres euros. 

anna-300x300 (1)Ed Tulipa, pseudònim artístic del molinenc Sergi Carós, passa per un moment de gran producció creativa. Tot just un any després de presentar el seu primer disc, Popteràpia, ja té noves cançons que seran presentades en directe aquest divendres 8 de març a Cal Dit. El concert serà de les 11 de la nit amb un preu “anti crisi” de 3 eurosun dels quals anirà destinat a La Maratò de TV3, on el molinenc va col·laborar durant la passada edició.

Una de les novetats que presentarà és el primer single del seu nou EP en català, Anna. Amb un estil fresc i desenfadat, la vetllada promet ser especial. “Hi hauran sorpreses, col·laboracions i versions que deixaran indiferent a ningú” , ha explicat l’artista en declaracions a Ràdio Molins de Rei. “Tocar entre amics és especial”, reconeix Tulipa. S’espera, doncs, un concert íntim amb novetats i bon pop molinenc.

Ed Tulipa concert Cal Dit març 2013

Recomanacions personalitzades