Alguna cosa més que 1 punt

UE Papiol 1-1 Atlètic Incresa. Els del barri del Canal aconsegueixen un punt després de 5 derrotes consecutives. Els de Rafa Martínez surten reforçats i presenten signes de millora evidents en el seu joc. 

L'Atlètic Incresa va marxar del Municipal de Papiol reforçat // Jose Polo

L’Atlètic Incresa va marxar del Municipal de Papiol reforçat // Jose Polo

Independentment del resultat, es noten signes de millora en el joc de l’Atlètic Incresa. Sense inventar res, els del barri del Canal tornen a jugar al que han jugat tota la vida. Intensitat i ordre en defensa, mossegar en el centre del camp i sortir, amb ordre, a la contra, amb una línia de pressió força avançada. Fent un paral·lelisme, un estil similar a l’Atlètic de Madrid del “Cholo” Simeone. Ajuden, i molt, les noves incorporacions fetes durant les últimes setmanes. Entre aquestes destaca la de Francisco Bellido qui, com Michael Jordan, torna a l’acció després de retirar-se. Homes com Dídac Pruna o Sergi Balaguer, formats a casa, ajuden a refer un equip que viu en una dinàmica negativa – 5 derrotes consecutives – i amb la incertesa d’ocupar la quarta plaça per la cua, que teòricament porta a la promoció per no baixar, però que mai se sap què pot passar fins a final de temporada.

Així doncs, amb energies renovades, es plantava l’Atlètic Incresa al Municipal del Papiol per jugar contra un equip que es troba a la part freda de la classificació, lluny de l’ascens i lluny del descens. I fred va sortir el Papiol al camp, tenint la possessió de la pilota de forma estèril  sense crear perill. A més, la pressió avançada de l’Incresa sorgia efecte i aconseguien robar pilotes en la zona de sortida de la pilota papiolenca. Així els del barri del Canal van tenir un parell d’ocasions al principi i van aconseguir el primer gol. Recuperació de pilota en camp contrari, passada a l’espai d’Erik Serrano i Jordi Pons, sol davant el porter, defineix amb un suau remat a la dreta d’Eric Ponce sobre el minut 23 de joc (0 a 1).

10 minuts més tard el Papiol feia l’empat a 1 mitjançant José Pleguezuelos aprofitant una errada defensiva -potser la única del partit- a la sortida d’un córner (1 a 1). En un altre moment de la temporada, el gol hauria fet molt de mal a l’Atlètic Incresa que s’hauria pogut venir avall però la millora de l’Incresa també és psicològica i, aquesta vegada, l’equip va aguantar amb l’empat fins arribar al descans.

Durant la mitja part s’escoltaven comentaris a la graderia preguntant-se com l’Atlètic Incresa podia estar tant enfonsat en la taula classificatòria. “Juguen força bé, no sé com poden estar en descens” deien els nombrosos aficionats papiolencs. I és que, com expliquem, els blanc-i-blaus van mostrar una altra cara. A la segona part els únics que van perdre van ser els espectadors, que van veure un matx avorrit.

El joc es va animar una mica amb l’entrada del tècnic Arnau Carrió i amb alguna combinació d’Albert Coll, tots dos per part del Papiol, però res suficient per foradar la defensa visitant. La Incresa, desgastada per l’esforç de la primera part, ja no tenia força per ordenar les seves contres i recorria al recurs de la pilotada llarga constantment. Amb molt poques ocasions van anar passant els minuts fins arribar al final. Un empat que reforça l’Atlètic Incresa. Més que pel punt aconseguit, també important, pel fet d’haver trobat el camí a seguir per salvar la categoria.

 Fitxa tècnica 

UE Papiol

 

UE Papiol: Eric Ponce, Sergi López, Cristian Sibello, Julian Gala, Jaime Nuñez, Albert Coll, Alexis Díaz, Víctor Muñoz, Alfonso Rodríguez, José Manuel Pleguezuelos i Miguel Ángel Gutierrez. Suplents: José Antonio Castillo, Jordi Álvarez, Cristian Montaño, Sergi Vicente, Rubén Romera, Arnau Carrió, Antonio Javier Ruíz.

Atlètic Incresa

 

Atlètic Incresa: Miguel Vélez, Xavier Villasanta, Francisco Bellido, José Manuel Rubio, Jonatan Nuñez, Jordi Pujadas, Jordi Pons, Sergi Balagué, Erik Serrano, Dídac Pruna i David Ruíz. Suplents: David Ribas, Francisco Ruíz, Eric García, Ángel Barroso i Eric Pruna.

Viu Molins de Rei va explicar el partit en directe a través de Twitter des del Municipal del Papiol

Recomanacions personalitzades