Els centres escolars realitzen les jornades de portes obertes

Els centres d’educació primària i secundària realitzen les jornades de portes obertes entre el 23 de febrer i el 9 de març. Les famílies poden visitar durant dues setmanes les diferents escoles i instituts on escolaritzar els nens i nenes a Molins de Rei.

El CEIP Estel s'ha quedat sense ordinadors // Jose Polo

Imatge d’arxiu de l’escola Estel el passat estiu // Jose Polo

El primer centre en realitzar la jornada de portes obertes és el Castell Ciuró. Serà el dissabte 23 de febrer a les 10.30 hores. Dilluns 25 serà el moment de visitar l’escola Alfons XIII, a les 18 hores. El dimarts 26 es podrà visitar l’escola Josep Maria Madorell, al barri del Canal, en dues sessions: una a les 9.15 del matí i una altra a les sis de la tarda. Des del centre es recomana a les famílies que vagin sense els fills. Les jornades de portes obertes continuen aquesta setmana a l’escola Pont de la Cadena el dimecres 27 de febrer  a les sis de la tarda. Dijous 28 obrirà les seves portes l’escola l’Alzina, també a les 18 hores. En tots dos casos s’ofereix servei de guarderia per a totes aquelles famílies que ho necessitin. Ja al mes de març serà el torn de l’escola La Sínia: dijous 7 de març a les 17.30, també amb servei de guarderia per a totes aquelles famílies que ho requereixin.

L’escola Estel, per la seva banda, realitza tres jornades de portes obertes: una serà dissabte 2 de març a les 11 del matí amb servei de guarderia i les altres dues serviran per poder veure l’escola en funcionament. En aquest cas serà el dimarts 5 de març a les 9.15 hores i divendres 8 a les 15.15 hores.

Pel que fa a les escoles concertades, el col·legi Virolai celebra les portes obertes el diumenge 3 de març a les 11.30 hores. Per la seva banda, el Col·legi Sant Miquel realitzarà xerrades informatives el dissabte 9 de març a les 10.10 i a les 11.45 hores. En tots dos casos també hi haurà servei de guarderia. La jornada de portes obertes a aquests dos centres s’adreça tant a nous alumnes d’educació primària com de secundària.

També els instituts

Els dos instituts públics de Molins de Rei també realitzen la seva corresponent jornada de portes obertes. El Bernat el Ferrer ho farà el dilluns 25 de febrer a les 5 de la tarda i a les 7, en dues sessions obertes a tots els interessats. L’institut Lluís de Requesens, en canvi, marca una mica més els horaris de la seva jornada de portes obertes, que es durà a terme el dimecres 27 de febrer.

Els alumnes de l’escola Alfons XIII i La Sínia podran visitar el centre a les 17 hores; els de l’escola Pont de la Cadena, l’Alzina i Pau Vila del Papiol ho podran fer a les 18.15 hores; i, per últim, a les 19.15 serà el moment pels alumnes de les escoles Castell Ciuró, Josep Maria Madorell i Estel. Tot i això, des de l’institut s’adverteix que si alguna família no pot anar al torn que li correspon pot afegir-se a qualsevol altre sense inconvenients.

Preinscripció encara per definir

El període de preinscripció per a Educació Infantil i Primària i Educació Secundària Obligatòria començarà, probablement, durant la segona quinzena del mes de març, tot i que caldrà esperar a què el Departament d’Ensenyament ho confirmi. Un cop publicada la Resolució de la Generalitat indicant la data, l’Ajuntament informarà a les famílies interessades.

Recomanacions personalitzades