Les empreses de Molins de Rei podran millorar l’accés als mercats internacionals

L’Ajuntament i la delegació de la Cambra de Comerç de Barcelona al Baix Llobregat han signat un conveni de col·laboració amb l’objectiu de promoure l’activitat internacional de les empreses de Molins de Rei. A més, s’impulsaran millores als polígons industrials. 

L'alcalde, Xavi Paz, i el president de la delegació de la Cambra de Comerç, Carles Guilera, han signat el conveni a la sala de plens // Ajuntament de Molins de Rei

L’alcalde, Xavi Paz, i el president de la delegació de la Cambra de Comerç, Carles Guilera, han signat el conveni a la sala de plens // Cambra de Comerç de Barcelona

Les empreses de Molins de Rei podran gaudir de serveis d’iniciació a l’exportació  d’anàlisi i obertura de nous mercats, d’accés a oportunitats de negoci i d’estratègia internacional. L’objectiu és afavorir la internacionalització del teixit empresarial amb el suport de l’Ajuntament i la delegació de la Cambra de Comerç de Barcelona al Baix Llobregat. Ambdues institucions han signat un conveni de col·laboració en el que es comprometen a estudiar la planificació conjunta d’activitats com les citades per promoure l’activitat internacional i l’accés al mercat exterior de les empreses locals.

Així mateix, el conveni preveu que es fomenti la formació empresarial mitjançant accions de formació continuada que donin resposta a les necessitats empresarials. Paral·lelament, es posaran a disposició de les indústries i comerços de la vila mecanismes per millorar l’accés al finançament empresarial. “Més recursos per a les empreses es tradueix també en la generació de més ocupació, un dels compromisos que hem assumit dins del Consell de Seguiment de la Crisi”, ha afirmat l’alcalde, Xavi Paz.

Tanmateix, el conveni preveu que es fomenti la formació empresarial mitjançant accions de formació continuada que donin resposta a les necessitats empresarials. Paral·lelament, es posaran a disposició de les indústries i comerços de la vila mecanismes per millorar l’accés al finançament empresarial.

Millores als polígons industrials

El conveni signat entre Ajuntament i Cambra de Comerç també compta amb el suport de la Unió de Polígons Industrials de Catalunya (UPIC), el que suposarà un seguit de millores als polígons. S’incidirà en les accions que permetin la millora dels polígons industrials com el desenvolupament de la fibra òptica, la difusió de la oferta de solars i naus disponibles, l’atracció d’activitats de valor afegit així com l’impuls de l’associacionisme als polígons.

Recomanacions personalitzades