Pere Navarro respecta la posició del PSC a Molins de Rei davant la declaració de sobirania

El primer secretari del PSC, Pere Navarro, visita Molins de Rei la mateixa setmana que 3 dels 5 regidors socialistes voten a favor de la declaració de sobirania. Navarro defensa la llibertat de les agrupacions locals per votar “el que creguin oportú”.

Pere Navarro va ser rebut pel president del PSC Molins de Rei, Joan Barrios // David Guerrero

Pere Navarro va ser rebut pel president del PSC Molins de Rei, Joan Barrios // David Guerrero

El líder dels socialistes catalans, Pere Navarro, no es va voler perdre la Fira de la Candelera, “una magnífica mostra de la voluntat de que tots plegats volem i podem créixer”, segons la va definir Navarro. La visita a Molins de Rei arribava tant sols tres dies després de que l’Ajuntament donés el seu suport a la declaració de sobirania amb tres dels cinc regidors socialistes votant a favor i els altres dos abstenint-se. Un dels que va votar a favor va ser l’alcalde, que va fer d’amfitrió durant la visita de Navarro a Molins de Rei.

Preguntat per Viu Molins de Rei, el primer secretari del PSC va explicar que l’executiva del partit havia donat instruccions de que cada agrupació local “faci el que cregui oportú” en aquesta votació i va remarcar la intranscendència de la moció a nivel municipal dient que “la votació important era la del Parlament de Catalunya”.

Navarro va visitar la Fira de la Candelera acompanyat de l’executiva de l’agrupació local del PSC a Molins de Rei i va recórrer gran part del recinte firal. A la fira d’Entitats va intercanviar impressions amb diversos molinencs. També va passar per l’estand de Viu Molins de Rei, on es va interessar pel projecte periodístic d’aquest mitjà i la campanya de captació de socis duta a terme durant la Fira.

Navarro demana explicacions

Pere Navarro també va atendre als mitjans de comunicació d’àmbit nacional presents a Molins de Rei per cobrir la visita de Felip Puig i el propi Navarro. El primer secretari del PSC va demanar una actuació ràpida de la justícia en el cas Bárcenas i va criticar la reacció de Mariano Rajoy: “És insuficient que la resposta a una sospita de finançament irregular i sobresous en diner negre sigui la publicació de la declaració de la renda”. Tot i això, Navarro va demanar prudència, a l’espera de que es pronunciï la justícia per acreditar que les publicacions periodístiques al voltant d’aquest tema són reals. Si finalment es confirma tot el que està sortint, segons Navarro, “hi hauria d’haver dimissions immediatament”.

Recomanacions personalitzades