David Jiménez guanya el concurs de truites de la Candelera

Un treballador de la construcció aconsegueix guanyar el concurs de truites popular de la 162a edició de la Fira de la Candelera. Jiménez explica a Viu Molins de Rei que el secret per fer una bona truita és “fer-la amb amor”. Encarnació Aliart i Victor Marcos queden en segona i tercera posició respectivament. 

amb els seus premis // Jose Polo

Aliart, Jiménez i Marcos amb els seus premis // Jose Polo

El concurs de truites de la 162a Fira de la Candelera ha tingut un guanyador sense una vinculació professional amb la gastronomia. David Jiménez, treballador de la construcció, ha aconseguit el premi amb una truita original amb “ceba tendra, espàrrecs i xampinyons” com a ingredients estrella.

“La cuina és la meva principal afició” diu Jiménez en declaracions a Viu Molins de Rei després de recollir el premi. “El secret és la paciència, i fer-ho amb amor” explica content d’un reconeixement que descriu com a “inesperat”. Encarnació Aliart ha aconseguit la segona posició en el concurs i Victor Marcos la tercera. Es van presentar una quinzena de truites, algunes de caire original, i d’altres més tradicionals.

baner notis fira 2013-2 copy

Recomanacions personalitzades