Sis detinguts per un robatori al polígon industrial El Pla

La Guàrdia Urbana de Molins de Rei ha detingut a sis persones quan es trobaven carregant material, suposadament robat, en una de les naus de la companyia Fecsa al polígon industrial El Pla. Tots ells tenen antecedents policials i es troben a l’espera de passar a disposició judicial.

Era un quart de cinc de la tarda del dimecres 12 de desembre quan una patrulla de la Guàrdia Urbana de Molins de Rei va veure un grup de sospitosos carregant armaris metàl·lics i components i materials d’instal·lacions elèctriques en dues furgonetes a prop d’una de les naus que la companyia Fecsa té al polígon industrial El Pla.

Suposadament, aquests individus havien forçat l’entrada de diverses naus per robar el material que estaven carregant. Ràpidament van arribar altres unitats de la Guàrdia Urbana que van ajudar a realitzar la detenció de cinc dels lladres en un primer moment. El sisè es va amagar en una de les naus i va ser detingut minuts després amb l’ajuda dels Mossos d’Esquadra.

Els sis detinguts, veïns del Prat de Llobregat, Sabadell, l’Hospitalet, Barcelona i Molins de Rei, han estat acusats d’un presumpte delicte de robatori amb força i danys. Un cop detinguts, van ser conduïts a la comissaria dels Mossos d’Esquadra per la seva custòdia en espera de que passin a disposició judicial.

Operatiu Grèvol-Comerç Segur

Durant la campanya de Nadal, la Guàrdia Urbana i els Mossos d’Esquadra han posat en marxa un dispositiu especial anomenat Grèvol Comerç Segur. L’objectiu d’aquesta campanya és reforçar la presència policial en els eixos comercials i empresarials per incrementar la seguretat en aquestes zones en una època en la que es registra un notable increment de l’activitat delictiva.

Aquest dispositiu, realitzat a tot Catalunya, fa que a Molins de Rei les patrulles de Mossos d’Esquadra i Guàrdia Urbana treballin de manera conjunta, visitin els comerços i les indústries de la vila per donar consells per prevenir els furts i robatoris. També s’organitzaran xerrades per als botiguers i els comerciants durant la setmana vinent a diversos punts de Molins de Rei.

Recomanacions personalitzades