Els Premis Clic! de fotografia dediquen una categoria als Matossers

La quinzena edició dels Premis Clic! de fotografia incorporen en aquesta edició un premi a la millor fotografia que reflecteixi els 10 anys d’història de la colla castellera dels Matossers de Molins de Rei. Hi haurà quatre categories i totes elles seran premiades amb 500 euros.

Per quinzè any consecutiu, l’Ajuntament de Molins de Rei convoca els premis Clic! de fotografia. La principal novetat d’aquest any, coincidint amb el desè aniversari dels Matossers, és la incorporació d’una nova categoria que premiarà a la millor fotografia sobre la colla castellera per celebrar l’efemèride.

A banda de la categoria especial dels Matossers, la resta de temes seran els tradicionals: Molins de Rei, esports de muntanya i d’aventura i categoria lliure. Els participants poden presentar una fotografia per tema, en color o blanc i negre, i amb qualsevol tècnica fotogràfica. No s’acceptaran fotografies que hagin estat presentades en edicions anteriors ni que hagin estat premiades o publicades prèviament. Tots els detalls queden recollits a les bases del concurs.

Per a cada una de les modalitats hi ha un primer premi de 500 euros i un accèssit de 230 euros, excepte la categoria dels Matossers, que només consta de primer premi. El termini de lliurament de les obres finalitzarà el divendres 14 de desembre a les tres de la tarda. Els premis s’entregaran  en el marc del pregó de la 162a Fira de la Candelera, a finals de gener. Les 60 obres finalistes es podran veure a la sala d’exposicions del Centre Excursionista de Molins de Rei durant la celebració de la Candelera.

Recomanacions personalitzades