“La Cruz” triomfa al concurs de curts del Festival de Cine de Terror

El curtmetratge amb l’argument més potent, La Cruz, dirigit per Alberto Evangelio, aconsegueix el segon premi del jurat i el premi especial del públic de l’onzena edició del concurs de curts del Festival de Cine de Terror. Lot254 s’emporta el primer premi del jurat d’enguany.

La nit va estar amenitzada gràcies a actors molinencs // Jose Polo

Per onzè any consecutiu la nit de divendres de la setmana del Festival de Cinema de Terror de Molins de Rei estava reservada al Concurs de Curts de Terror i Gore. El teatre de la Peni gairebé ple de molinencs i persones de fora de la vila per veure una de les activitats més consolidades del festival. Entre les projeccions de la final cap obra de producció catalana, fet que que parla de la dimensió internacional que està agafant el concurs.

Es van veure curts de tota mena. Des de missatges curts i contundents d’obres de no més de 15 segons de durada fins a curts del gore més pur que van complicar la digestió de més d’un espectador. Però el triomfador de la nit va ser el curt amb un argument més treballat. La Cruzdirigit per Alberto Evangelio, va aconseguir el segon premi del jurat i el premi especial del públic fent gala d’un guió basat en fets reals i uns girs argumentals que van sorprendre a aficionats i experts.

El jurat aquest any estava format pel director francès Olivier Abbou, l’actriu Ruth Núñez, el crític Àlex Gorina i els periodistes Àlex Montoya i Susana Soldado. El jurat va donar el primer premi a Lot254, un curt de Toby Meakins filmat amb una gran direcció on tots els detalls estaven cuidats. El primer premi significa 1.300 euros i els segon són 700 euros.

El premi a la millor interpretació va ser per Anthony Head pel curt Ella i, enguany, el premi de maquillatge i efectes especials va quedar desert per decisió del propi jurat.

Alberto Evangelio i Rafa Navarro expliquen les seves sensacions després de guanyar dos premis al concurs de curts del Festival de Cine de Terror de Molins de Rei

Recomanacions personalitzades