Viu Molins de Rei celebra el segon aniversari amb una imatge renovada

Viu Molins de Rei arriba als seus dos anys d’existència. Coincidint amb l’aniversari es presenta una nova imatge corporativa renovada. En els propers dies es llançarà una guia comercial i una iniciativa que busca la implicació dels lectors que creuen en aquest projecte periodístic.

El 2 de novembre del 2010 apareixia a internet Viu Molins de Rei. Des de llavors, aquesta pàgina web ha anat creixent fins convertir-se  en punt de referència informatiu a la xarxa per a molts molinencs i molinenques que han trobat a Viu Molins de Rei el mitjà de comunicació que buscaven.

Apostant pel rigor informatiu i amb el periodisme compromès com a bandera, Viu Molins de Rei acumula més de 800.000 pàgines vistes en els seus dos anys d’història, amb una mitjana de 14.000 visites mensuals, prop de 1.600 seguidors a Facebook i més d’un miler a Twitter. A més, Viu Molins de Rei s’ha fet present a la vida cultural i associativa de Molins de Rei recolzant diversos projectes.

L’aposta periodística iniciada ara fa dos anys ha quallat a nivell local i s’ha convertit en un dels mitjans destacats del periodisme local català. Els responsables de Viu Molins de Rei han participat a diverses taules rodones i conferències de l’espai comunicatiu català.

Rentat de cara

Coincidint amb l’aniversari, Viu Molins de Rei presenta una nova imatge corporativa, amb unes línies més clares, uns colors més vius i transmetent una imatge més fresca i dinàmica, adaptant-se millor a l’esperit d’aquest mitjà i la seva redacció. La “nova cara” del diari ha estat ideada pel dissenyador gràfic molinenc Sergio Ortiz, responsable del projecte Acidozitrico.

També s’ha habilitat un nou motor de cerca en el diari potenciat amb tecnologia Google que millora l’utilitzat fins ara. A més de fer cerques més acurades, el nou cercador permet l’opció d’organitzar els resultats en funció de la rellevància i també de manera cronològica. A més també inclou un cercador d’imatges. El sistema millorarà l’experiència de l’usuari al navegar pel diari.

D’altra banda, s’ha inclòs una barra de serveis on els lectors podran estar informats de la previsió del temps pels propers dies i de l’estat de xarxa de Rodalies utilitzant el servei Rodalia.info

Una novetat més és la creació d’un perfil nou a Twitter dedicat a l’actualitat esportiva. @EsportsViu farà el seguiment de tota l’informació esportiva local en aquesta xarxa social i explicarà els partits dels diferents equips en directe. Viu Molins de Rei opta per aquesta proposta després de rebre el suggeriment de diferents lectors.

Més novetats els propers dies

El projecte periodístic de Viu Molins de Rei busca la seva consolidació. Per aconseguir-ho i poder destinar més recursos a la seva potenciació, els propers dies es llançarà una guia comercial que formarà part de la pàgina web i permetrà als botiguers i empresaris de Molins de Rei tenir un millor posicionament a la xarxa a canvi d’una inversió assequible.

A més, en les pròximes setmanes, Viu Molins de Rei presentarà un projecte que busca la implicació dels lectors per garantir la continuïtat de Viu Molins de Rei i permetre que aquesta pàgina que esteu llegint pugui continuar sent el mitjà de comunicació de referència a nivell local.

La teva opinió ens importa

Sense la col·laboració dels lectors aquest projecte no hagués estat viable i és per això que Viu Molins de Rei demana l’opinió a la seva audiència. Què milloraries del diari? T’agrada la nova imatge? Trobes a faltar alguna cosa? Podeu contestar a aquesta pregunta mitjançant el formulari habilitat per recollir els comentaris dels lectors.

Recomanacions personalitzades