El concurs de microrelats de terror i gore obre el termini de presentació d’obres

Ja es poden enviar a la Biblioteca Pau Vila els relats breus que es vulguin presentar a la sisena edició del concurs de Microrelats de Terror i Gore, organitzat en el marc del 31è Festival de Cine de Terror de Molins de Rei. El termini acaba el 16 de setembre.

L'any passat es va editar un llibre amb els millors textos de cada any // Jordi Julià

L’any passat es va editar un llibre amb els millors textos de cada any // Jordi Julià

Des de fa sis anys, la Biblioteca Pau Vila i el Festival de Cine de Terror de Molins de Rei organitzen conjuntament un concurs que fa que el festival traspassi els límits del cinema i s’apoderi també de la literatura. És el concurs de Microrelats de Terror i Gore, que amb el suport de la regidoria de Cultura, ha rebut a les passades cinc edicions gairebé 400 relats en total.

Tot i que el festival és al novembre, el termini per presentar les obres al concurs de micro-relats és des d’ara i fins la propera mitjanit del 16 al 17 de setembre.

Els escrits s’han d’enviar a la biblioteca, seguint els requisits d’anonimat que marquen les bases, i es pot fer tant físicament com per correu electrònic. Els textos no han de superar les 333 paraules, han de ser escrits en prosa i s’han d’englobar dins del gènere de terror o gore.

Un cop hagi acabat el termini, caldrà esperar fins al divendres 2 de novembre, la nit d’entrega de premis del concurs de curtmetratges en el marc del 31è Festival de Cine de Terror de Molins de Rei, per conèixer els guanyadors.

En aquesta edició el jurat estarà format per “un representant de la Biblioteca, un de l’àmbit de les lletres i la comunicació i el guanyador de la primera edició del concurs”, segons s’especifica a les bases. Al concurs hi ha dues categories segons l’idioma en què es presentin (català i castellà), i hi haurà un sol premi per a cada categoria. Els premis consistiran en la publicació dels micro-relats, un lot de llibres i una entrada doble per les 12 Hores de Cine de Terror, l’acte més concorregut del festival.

Recomanacions personalitzades