Estúpida Erikah fa vibrar en el Músiques Invisibles

El cicle Músiques Invisibles va continuar amb una gran actuació de Lluís Bòria, el cantant del grup Estúpida Erikah. La nova iniciativa musical tancarà la seva primera temporada amb l’actuació del grup Nyandú el proper 13 de juny. 

El concert es va allargar més del previst // David Guerrero

La nova iniciativa musical de Molins de Rei, el cicle Músiques Invisibles, va continuar endavant amb una gran actuació del cantant del grup Estúpida Erikah, Lluís Bòria.

Bòria va omplir l’escenari de l’Ateneu Mulei amb veu i guitarra, fent gala d’un estil tranquil en consonància amb l’esperit del cicle. Una tarda plàcida de primavera va ajudar aquesta vegada a gaudir d’una iniciativa que està aconseguint portar noves veus del panorama musical català a la vila.

Durant el concert es van escoltar algunes cançons del primer CD d’Estúpida Erikah, temes de l’EP L’hivern al cos i temes de la banda sonora l’espectacle 180 graus de cel  de la companyia de teatre La Virgueria. Al arribar al final del concert, Bòria va versionar bandes com Oasis, Mishima o mites com Joan Manel Serrat o Bruce Springsteen fent les delícies dels espectadors. El jove músic català va estar brillant a Molins de Rei.

Músiques Invisibles clou temporada el 13 de juny

La iniciativa organitzada per l’Altraveu i l’Ateneu Mulei i que compta amb la col·laboració de La bar de bo, DirxDir, Sonitrons, Ràdio Molins de Rei iViu Molins de Rei tancarà la seva primera temporada amb el grup guanyador de l’últim Sona9, Nyandú. El 13 de juny el Músiques Insivibles vol marxar per la porta gran.

Recomanacions personalitzades