L’associació de veïns de la Rierada tindrà seu social després d’anys de reivindicació

L’Ajuntament i l’Associació de veïns de la Rierada arriben a un acord per la cessió del local d’una antiga escola tancada des de fa dècades. Segons el president de l’associació, Pedro Royo, “es finalitza una reivindicació que s’ha allargat durant més de 30 anys” fins aconseguir-ho.

Joan Ramon Casals, Xavi Paz i Pedro Royo van formalitzar l'acord el divendres 4 de maig // Jose Polo

L’antiga escola de la Rierada, sense ús des de fa més de trenta anys, ha passat a ser propietat de l’Associació de Veïns del barri de la Rierada. L’Ajuntament de Molins de Rei i l’associació han arribat a un acord pel qual els terrenys passen a ser propietat de l’entitat d’un dels barris de muntanya de Molins de Rei.

D’aquesta manera, s’acaba amb una “reivindicació història” dels veïns de la Rierada segons ha dit el seu president, Pedro Royo, qui també ha assegurat que aquesta reivindicació “va causar discussions” amb l’anterior govern municipal format per Iniciativa, Esquerra i CiU. La seva associació porta reclamant una seu social des de fa gairebé trenta anys però especialment durant l’última dècada, quan més van insistir i es van trobar amb la negativa del govern municipal.

L’equipament que passarà a ser utilitzat per l’Associació de Veïns de la Rierada porta més de 30 anys sense cap ús i no es troba en condicions de poder fer-se servir en aquests moments ja que és necessària una rehabilitació. Aquesta anirà a càrrec de la pròpia Associació de Veïns que, segons Royo, tindrà un cost aproximat de 37.000 euros, amb la intenció d’estar acabada pel proper mes d’agost.

El local no està en bon estat a dia d'avui // Jose Polo

Xavi Paz afirma que pel seu govern “existeixen els barris de muntanya”

L’alcalde de la vila, Xavi Paz, va afirmar durant la roda de premsa de presentació de l’acord que pel seu govern “existeixen els barris de muntanya”. Segons l’alcalde, aquest acord simbolitza la intenció de l’Ajuntament de “trobar sinergies per millorar Molins de Rei en temps de crisis”. Paz també va afirmar que hi ha barris de muntanya “sense acabar” i va mostrar el seu compromís de solucionar aquests problemes ja que “tots els barris de Molins de Rei han de tenir els mateixos serveis”.

Les reformes es realitzaran durant el proper estiu // Jose Polo

Recomanacions personalitzades