Pere Vilanova fa un homenatge a la poesia al Músiques Invisibles

El cicle Músiques Invisibles continua amb la música del cantautor barceloní Pere Vilanova. L’Ateneu Mulei torna a presentar un gran ambient per gaudir de la cançó poètica. El quart concert anirà a càrrec d’Estúpida Erikah. 

La nova proposta musical va camí de consolidar-se // Miquel Monfort

Poesia, música, entrepans i bon ambient. Aquests van ser els protagonistes del tercer concert del cicle Músiques Invisibles organitzat per l’Ateneu Mulei i el programa de ràdio l’Altraveu.

El cantautor barceloní Pere Vilanova va mostrar la seva cançó poètica tocant un repertori amb cançons dels seus tres CD’s. Durant el concert, es va fer especial ressò dels temes d’Una Magrana d’Astres, un llibre-CD amb versions musicals del poeta Carles Duarte.

Després de l’actuació, Vilanova va escriure al seu blog personal que el cicle Músiques Invisibles és “una excel·lent iniciativa per tirar endavant les propostes menys conegudes i que lluitem per tirar endavant com podem en el nostre país”. A més, Vilanova va aprofitar la seva visita a Molins de Rei per tocar per primera vegada algunes cançons del CD que ara mateix prepara: Incendi dins l’ombra.

Estúpida Erikah continuarà amb el cicle

Des de l’organització del cicle Músiques invisibles asseguren a Viu Molins de Rei que “estan molt contents amb com està funcionant”. L‘espectacle té, de moment, assegurada la seva continuïtat durant dos concerts més. El proper serà el 30 de maig amb el primer grup que visitarà el Mulei, Estúpida Erikah.

Aquesta iniciativa musical compta amb la col·laboració de Ràdio Molins de Rei,SonitronsDirxDirLa bar de bo i Viu Molins de Rei.

Recomanacions personalitzades