Molins de Rei viu Sant Jordi

La Plaça de la Creu acull la 27a Fira del llibre en català amb un bon nivell d’assistència. Les llibreries valoren positivament la diada de Sant Jordi en un dels dies més bonics de l’any. Viu Molins de Rei ofereix vídeos i imatges de l’esdeveniment. 

La Fira del llibre en català va ser un èxit // Jose Polo

Tot i els núvols amenaçadors, el temps ha respectat la diada de Sant Jordi a Molins de Rei. La 27a Fira del llibre en català es va celebrar sense problemes a la Plaça de la Creu i grans i petits van gaudir de llibres i roses en una de les jornades més especials de l’any.

El Sant Jordi 2012 va començar amb una bona afluència de joves al matí amb les visites de totes les escoles i instituts de la vila. A més, l’IES Bernat el Ferrer va anar fins a Barcelona amb un grup d’estudiants alemanys que visiten la vila durant aquests dies per tal que els teutons coneguessin també com és viu Sant Jordi a la capital catalana. A mig matí, les llibreries de la vila ja valoraven la jornada positivament.

A la tarda, i com es habitual, és van veure moments on la Plaça de la Creu estava realment plena tot just coincidint amb la finalització de la jornada laboral i, ja cap al final, alguns molinencs i molinenques van fer arribar les seves imatges i reflexions sobre la festa a les xarxes socials fent fins i tot alguna petita crítica.

 

L’alcalde, Xavi Paz, també va visitar la Fira del Llibre en català. En declaracions a Viu Molins de Rei  es va mostrar entusiasmat i va assegurar que “Sant Jordi és el dia més maco de tot l’any, un dia per gaudir del més bonic que tenim: l’amor, les roses i els llibres”. Eduardo Mendoza i Vicente Verdú van ser les lectures recomanades per l’alcalde.

Galeria fotogràfica de Sant Jordi 2012

 

Recomanacions personalitzades