La cervesa és protagonista a Molins de Rei amb la Trobada de Cervesers Artesans de Catalunya

Arriba la segona Trobada de Cervesers Artesans de Catalunya (TCAC) a Molins de Rei. La reunió comptarà amb 12 creadors artesans de cervesa i es realitzarà durant aquest dissabte de 10 del matí a 11 de la nit al parc Pont de la Cadena. 

A Molins de Rei aquest dissabte 14 d’abril no només serà el dia de la República, sinó que serà també el dia de la cervesa. Es realitza la segona Trobada de Cervesers Artesans de Catalunya (TCAC) a partir de les 10 del matí i fins les 11 de la nit al parc Pont de la Cadena, conegut popularment com “parc de les palmeres”.

Es podran tastar més de 50 cerveses realitzades pels artesans vinguts d’arreu de Catalunya: Ausesken, Popaire, La Font del Diable, Cerberus, La Vella Caravana, Espiga, Glops, Reptilian, Maquis, Wabi i els molinencs Zulogaarden. Després de la primera edició, organitzada al Casal de Joves La Mola, aquest any s’ha apostat per un emplaçament exterior, amb les majors possibilitats d’espai i comoditat que això comporta.

Durant el TCAC 2012 també es realitzarà un homebrewer, tast que es fa amb cerveses el·laborades a casa de particulars i que permet intercanviar coneixements i cerveses entre aficionats, aprenent els uns dels altres. És el primer cop que es celebra una iniciativa d’aquest tipus a Catalunya.

La Trobada està organitzada pel Casal Autogestionat de Joves la Mola, l’Assemblea de Joves de l’Esquerra Independentista, Zulogaarden i compta amb la col·laboració de DirxDir.

Recomanacions personalitzades