L’esplai Clariana celebra el seu 40è aniversari amb un concert de la Coral Sant Jordi

L’esplai Clariana, adreçat a discapacitats intel·lectuals adults, fa 40 anys. Per celebrar-ho, han organitzat un acte institucional al Foment Cultural i Artístic. Hi assistiran usuaris de l’esplai, familiars i monitors i es clourà amb un concert de la Coral Sant Jordi.

Logo esplai Clariana

L’esplai Clariana va néixer l’any 1972 amb l’objectiu d’oferir alternatives de lleure a les persones adultes amb discapacitat intel·lectual. Des de l’any 1985, està vinculat a ACOSU, l’Associació Comarcal Pro-Discapacitats del Baix Llobregat. Actualment l’espai Clariana té entre 60 i 80 usuaris que viuen a Molins de Rei i a municipis de l’entorn, i compta amb el voluntariat d’entre 15 i 20 monitors.

Aquest dissabte 14 d’abril han organitzat un acte institucional per celebrar els 40 anys del seu naixement. Serà a les vuit del vespre al Foment Cultural i Artístic, i en aquest acte seran presents els representants dels usuaris, familiars i monitors de l’esplai Clariana. Els assistents podran gaudir d’un concert de la Coral Sant Jordi. Prèviament es farà entrega dels diplomes a les persones que van participar a la Travessada Molins de Rei-Vilafranca del Penedès organitzada pel Centre Excursionista de Molins de Rei. El preu de l’entrada és de 10 euros.

El coordinador de l’esplai Clariana, Jordi Maials, explica que la tasca d’aquesta entitat és “normalitzar el temps lliure de les persones amb discapitat intel·lectual i per fer-ho ens servim de recursos de la comunitat que siguin el màxim d’integradors possibles, com ara, activitats a la vila, tallers i sortides”.
L’acte d’aquest dissabte és el primer d’una sèrie d’activitats que volen preparar enguany per celebrar els seus 40 anys de vida. El proper serà un acte popular el dissabte 30 de juny al parc Pont de la Cadena, lloc habitual de trobada de moltes de les activitats de l’Esplai. Aquell dia faran berenar-festa, una xocolatada, actuacions musicals i finalitzaran amb un sopar i música.

Recomanacions personalitzades