El CE Molins de Rei és campió de la Lliga Catalana d’handbol femení

Les molinenques superen al Granollers (24-26) en una final històrica davant de 250 persones al Poliesportiu Municipal de Molins de Rei. La consecució de la Lliga Catalana tanca un cap de setmana màgic d’handbol femení a la vila. 

L’atac estàtic del Molins també va funcionar bé // Lucas Amillano

No hi ha crisi econòmica ni manca de patrocinadors que pugui amb les noies del sènior femení d’handbol del Club Esportiu Molins de Rei. Les entrenades per Isa Rabassa es van proclamar campiones de la Lliga Catalana d’handbol femení després de superar en la final al Granollers per (24-26) mostrant la seva capacitat de superació, de treball en equip, d’aixecar-se davant les dificultats, de no rendir-se mai i, sobretot, la seva capacitat de lluita. Les molinenques són un exemple del que necessita la societat per superar les seves dificultats, un mirall pels joves, un argument per pensar que la qualitat humana sempre acaba superant els entrebancs, per molt importants que siguin.

Començava el partit amb el record de la final de la temporada passada on el Granollers va superar al CE Molins de Rei en un partit molt igualat. Els antecedents d’aquest any donaven cert favoritisme a l’equip visitant que va finalitzar la fase regular en primera posició. El Poliesportiu Municipal de Molins de Rei ple mostrava de nou la capacitat de la vila per organitzar esdeveniments esportius amb èxit.

Els primers minuts van ser trepidants. Un teva meva sense treva entre dos rivals disposats a oferir l’espectacle del millor handbol femení de Catalunya. Igualtat màxima a la pista. Les contres culminades per Itxaso Egaña, nomenada millor jugadora del Top 4, eren respostes per les canonades de la vallesana Maria. Les aturades de la millor portera del torneig, Cruz Robles, eren respostes per l’àgil Adriana, la seva homònima a la porteria contrària. Tot i intentar-ho fins l’extenuació, cap dels dos equips va aconseguir marxar-se de més de dos gols en l’electrònic i es va arribar amb un 12-14 a favor del Molins a la mitja part. La igualtat al partit demostrava el que havia deixat clar la classificació de la lliga regular: Granollers i Molins de Rei eren els dos equips més potents de la competició.

La final es va decidir a la segona part on el CE Molins de Rei va cuidar millor els petits detalls que solen decantar aquests tipus de partits. Les entrenades per Isa Rabassa van aprofitar millor les superioritats numèriques i van gestionar millor el temps del partit. A més a més, les molinenques van exercir una defensa forta, tensa, sense baixar ni un segon la concentració i això va acabar desesperant a les vallesanes. A falta de dos minuts pel final del partit, el marcador continuava empatat, però l’exclusió d’una de les jugadores clau del Granollers i l’encert en atac i en defensa de les molinenques va ser decisiu per marcar els dos gols que van portar a un ajustat i just 24 a 26 final.

Retransmissió en directe de Viu Molins de Rei. Primera part:

Segona part:

Ara encara queda un llarg camí fins arribar a la categoria de plata de l’handbol estatal. Després de tres setmanes de merescut descans, l’equip disputarà un altre fase amb quatre equips però aquesta vegada d’arreu d’Espanya. En cas que aconsegueixin la classificació s’hauran de batre contra un altre classificat d’aquestes fases en un duel a doble partit. Si també aconsegueixen superar aquesta última fase encara hauran de superar un altre entrebanc, els problemes econòmics que pateix el Club Esportiu Molins de Rei. Va ser precisament aquest últim entrebanc el que les va deixar fora de la categoria de plata de l’handbol estatal la temporada passada. Una lluita cruel que qui sap si aquest any podran superar. La moral està amb elles i el que ja mai ningú els hi podrà treure és que són campiones de la Lliga Catalana d’handbol femení de la temporada 2011-2012.

Foto d’equip de les campiones de la Lliga Catalana d’handbol femení // CE Molins de Rei

Galeria fotogràfica

 

Recomanacions personalitzades