Prop de 500 persones es concentren a la Plaça de la Vila a favor de la vaga general

La Plaça de la Vila s’omple de molinencs en un crit de protesta pacífica contra la nova reforma laboral. Ciutadans, sindicalistes i representants de tots els partits d’esquerres de Molins de Rei mostren el seu suport a la vaga general amb un manifest unitari. 

Sota un clima primaveral i un ambient totalment pacífic a la vegada que reivindicatiu, entre 450 i 500 persones es van concentrar ahir a la Plaça de la Vila de Molins de Rei per mostrar el seu suport a la vaga general i el seu rebuig a la nova reforma laboral impulsada per PP amb el suport de CiU.

La Plaça de la Vila minuts abans de la lectura del manifest // Jose Polo

Un rebuig unitari, un crit sense divergències entre uns i altres. Tothom, absolutament tothom, convençut que el camí d’aquesta reforma laboral no és el correcte i que portarà a la societat cap a una situació encara més precària pels treballadors. El cap de programes de Ràdio Molins de Rei, Oriol Romeu, va ser l’encarregat de llegir un manifest redactat per tots els partits d’esquerres de Molins de Rei (PSC,ICV,ERC i CUP) i amb el suport dels sindicats (CGT,UGT,CCOO i SFP).

El manifest acordat pels partits d'esquerres repassa els efectes que tindrà la vaga general // Jose Polo

La concentració va començar a les 11 del matí i es va allargar durant més d’una hora, mentre el assistents feien plans per anar a les mobilitzacions de la tarda a Barcelona, on es van deixar veure molts molinencs i molinenques. Entre la gent que es va decidir a sortir al carrer durant el matí de dijous hi havia l’alcalde de la vila, Xavi Paz (PSC) i els portaveus de les diferents formacions signants del manifest: Àlex Maymó (CUP), Ivan Arcas (ICV) i Jordi Romeu (ERC). A més, també hi havia representants sindicals a més de nombrosos ciutadans a títol individual que no van anar a treballar i van voler expressar el seu rebuig a la reforma laboral.

Recomanacions personalitzades